ФБР публикува приблизително 500 страници във връзка с О Джей

...
ФБР публикува приблизително 500 страници във връзка с О Джей
Коментари Харесай

ФБР публикува 500 страници за разследването на О Джей Симпсън 30 години след бруталните убийства

ФБР разгласява почти 500 страници по отношение на О Джей от средата на 90-те години на предишния век. Разследване на убийството на Симпсън, при което някогашната звезда на NFL беше оправдана за убийството на някогашната си брачна половинка Никол Браун Симпсън и нейния другар Роналд Голдман.

Разследващите разгледаха деликатно кървавия отпечатък от обувка на Бруно Магли, открит на мястото на престъплението, облеклата, прословутия Ford Bronco на Симпсън и проби от коса.

В сряда се навършват 30 години от позорното двойно ликвидиране, което шокира страната със своята грубост и доминираше в заглавията на медиите повече от година. 

Вместо да се съобщи на полицията, както се беше съгласил, Симпсън вместо това поведе полицията в позорно гонене с ниска скорост през Южна Калифорния, яздейки своя бял Ford Bronco, до момента в който сътрудника пенсионер от NFL Ал Каулингс кара.

Разследващите поставят огромни старания, с цел да се опитат да свържат отпечатъка от обувка със Симпсън. Беше неговия размер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР