ФБР преследва предполагаем ирански шпионин, който е обвинен в заговор

...
ФБР преследва предполагаем ирански шпионин, който е обвинен в заговор
Коментари Харесай

ФБР преследва ирански шпионин, за когото се твърди, че е планирал убийството на Майк Помпео и други американски служители

ФБР преследва хипотетичен ирански разузнавач, който е упрекнат в скрит план за убийството на някогашния държавен секретар Майк Помпео и други американски чиновници.

Маджид Дастджани Фарахани приказва фараси, френски, испански и британски и постоянно пътува сред Иран и Венецуела, съгласно предизвестие в петък от полевия офис на организацията в Маями.

41-годишният обвинен член на бруталното Министерство на разузнаването и сигурността на Иран е вербувал „ лица за интервенции в Съединени американски щати, в това число смъртоносни набелязвания на настоящи/бивши [САЩ. правителствени] чиновници “, сподели ФБР.

Предупреждението пристигна, когато Иран се опита да отмъсти за убийството на Съединени американски щати през 2020 година на генерал-майор Касем Солеймани под наблюдението на Помпео.
Фарахани е набирал хора „ като възмездие “ за гибелта на Солеймани, съгласно федералните.

Помпео и Брайън Хук, някогашният специфичен делегат на президента Доналд Тръмп за Иран, получиха денонощна защита след новината за опасността, заяви Semafor.

Член...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР