ФБР обяви награда от 100 000 долара за всеки, който

...
ФБР обяви награда от 100 000 долара за всеки, който
Коментари Харесай

ФБР обяви награда за главата на Ружа Игнатова

ФБР разгласи премия от 100 000 $ за всеки, който даде информация за местонахождението на известната в целия свят криптокралица Ружа Игнатова.

Нашенката се подреди в топ 10 на най- търсените бегълци, съобщи БНР. Властите в Съединени американски щати я търсят поради крупни афери.

Обвинения

Игнатова е търсена по обвинявания в скрит план за осъществяване на пране на пари, скрит план за осъществяване на машинация с скъпи бумаги и машинация с скъпи бумаги. В прессъобщение на ФБР се показва, че родната криптокралица се търси за нейното хипотетично присъединяване в широкомащабна лъжлива скица. Тя е упрекната в това, че дружно с други е измамила вложители от целия свят. Нашенката е основавала OneCoin Ltd., основана в България компания, която предлага на пазара хипотетична криптовалута, се споделя още в известието. Заблудените от нея прехвърляли пари по сметките на OneCoin. Така посредством измами аферистката прибрала над 4 милиарда $, настояват непознатите управляващи. Обвиненията й бяха повдигнати през 2018 година Оттогава Игнатова е неуловима. В Америка обаче още през 2019 година бе задържан нейният брат Константин.

Мерки

Смята се, че Игнатова пътува с въоръжена защита или сътрудници. Тя може да е имала пластична интервенция или да е трансформирала външния си тип по различен метод, показва ФБР. Ако имате информация за Игнатова, можете да се свържете с американското посолство в София, се споделя в известието. Преди няколко месеца стана ясно, че Игнатова се е отказала от българското си поданство. Някои страни не дават паспорт при съществуване на второ поданство. Така нашенката евентуално се е сдобила с друго поданство, с цел да се укрие по-умело./Телеграф.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР