ФБР обвини 46-годишен главатар на полигамен култ от Аризона, затова

...
ФБР обвини 46-годишен главатар на полигамен култ от Аризона, затова
Коментари Харесай

Потресаваща история: Мним пророк на секскулт взел 20 жени, повечето непълнолетни


ФБР упрекна 46-годишен предводител на полигамен фетиш от Аризона, по тази причина че е взел 20 съпруги, доста от които малолетни, като най-малката от тях е била на 9 години. Според следствието той даже направил опит да се венчае за личната си щерка.

Според сътрудниците на ФБР, съпругите са били трафикирани през щатските граници в ремарке, като са били принудени да употребяват кофа вместо тоалетна до момента в който самопровъзгласилият се за оракул карал две Бентлита, прикривайки придобивките си зад фиктивен бизнес с недвижими парцели.

Самуел Рапили Бейтман, както и неговите съучастници, са упрекнати в присъединяване в трафик на непълнолетни с цел осъществяване на незаконна полова активност сред май 2020 година и ноември 2021, като закононарушенията са били осъществени в щатите Аризона, Юта, Невада и Небраска, написа FoxNews.

Разследването разкри, че на 28 август 2022 година Бейтман благодарение на негови поддръжници е попречил правораздаването, като е унищожил значими, уличаващи го записи, оповестиха федерални прокурори. Бейтман се е самопровъзгласил за оракул на Фундаменталистката черква на Исус Христос и новите светци, чиито членове практикуват полигамия.

Според следствието на ФБР, Бейтман е имал към 50 почитатели и над 20 съпруги, доста от които малолетни, най-вече на възраст под 15 години. Клетвени заявления на очевидци разкриват, че Бейтман се е позовавал на „ волята на Небесния Отец “, с цел да предизвиква своите почитатели, в това число и малолетни деца, да вземат участие в полови оргии и е разчитал на тяхното цялостно послушание, с цел да реализира личните си цели. Някои от съпругите на Бейтман са дами или дъщери на негови почитатели.

Мнимият свещеник е упрекнат ще и по тази причина, че е опитал да вземе личната си щерка за брачна половинка. Разкрития, направени от очевидец, потвърждават, че Бейтман посетил фамилния му дом в Колорадо Сити в Аризона през 2020 година, като дошъл с огромен джип, препълнен с дами и девойки, като показал всички като свои съпруги. Според очевидеца най-малкото момиченце е било родено през 2011 година, което значи, че по това време е детето е било на 9 годинки.

Свидетелят разказва и видеоразговори, по време на които Бейтман и всички участници са били чисто голи и правили разнообразни групови полови дейности. Според него по време на обред, наименуван „ Обвързване на братята “ Бейтман, постоянно се е сношавал със съпругите на своите почитатели мъже, до момента в който малолетни девойки и възрастни мъже са го следили. Според неговите показания Бейтман е имал две първокласни лимузини от марката „ Бентли “.

На 1 ноември 2021 година „ Небесният Баща “ наредил на Бейтман да даде „ най-ценното, което има – девствеността на девойки си “ на своите почитатели. Последвал колективен полов акт, в който съгласно видео и аудио доказателства едно от забърканите девойки било единствено на 12 години.

„ Момичетата плачеха и споделяха, че ги боли, само че Бейтман съобщи, че те са пожертвали своите добродетели за Господ. Бог щял да върне девствеността им “, се споделя в клетвените показания на очевидеца.

Бейтман се прогласява за оракул през 2019 година,като взема концепцията за култа си от Уорън Джефс, наименуван от почитателите си „ чичо Уорън “, за който се твърди, че има 78 съпруги, в това число и малолетни. През 2006 година Джефс влезе в листата на десетте най-издирвани лица от ФБР, защото съумя да се измъкне от управляващите в щата Юта, след обвинявания за похищения над малолетни. В момента той излежава доживотна присъда, написа " Телеграф ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР