ФБР има доказателства за това, че Хилари Клинтън е получавала

...
ФБР има доказателства за това, че Хилари Клинтън е получавала
Коментари Харесай

И Клинтън прибирала милиони от Путин

ФБР има доказателства за това, че Хилари Клинтън е получавала съветски средства посредством своя благотворителна организация, заяви „ Нюзуик “.

Информацията се базира на следствие на ФБР. Смята се, че благотворителна организация на някогашния държавен секретар на Съединени американски щати е служила като заслон за превод на „ съветски мръсни пари “, като индиректно е съдействала за подкупи и шантажи. От медията настояват, че следствието е било съзнателно скрито от администрацията на някогашния президент Барак Обама.

Данните демонстрират, че съветската страна е била забъркана в раздаването на рушвети, свързани с компания за транспорт на уран. В същото време се оказва, че съветски частни лица са превели милионни дарения на фондация на Бил Клинтън в миг, в който служби, подчинени на Хилари Клинтън, са взимали решения в интерес на съветската страна.

През 2010 година администрацията на Обама утвърди закон, с който огромна част от контрола на уран в страната беше трансферирана в съветски ръце. Така Владимир Путин е разширил опциите за своя бизнес в енергийната сфера.

Според The Hill комитетът на правораздаването към Американския сенат към този момент е почнал следствие по обвиняванията, като се чака такова да организира и генералния прокурор Джеф Сешънс.

Оказва се, че Робърт Мюлер, който води следствието за съветска помощ по отношение на акцията на Доналд Тръмп, се сочи като индивида, който е потулил следствието против Клинтън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР