Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна Луната е в знак

...
Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна
Луната е в знак
Коментари Харесай

Всичко, случващо се днес с вас и около вас е в известен смисъл огледало на вашето вътрешно състояние

Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна

Луната е в символ Риби до 06:20ч на 5 август

В тези дни се изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Преобладават сантиментално въодушевление и мечтателност. Подходящо за духовни практики.

Ходилата на краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля несъразмерната приложимост на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. 

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 22:38ч

Ден на „ мъртвата ” вода. Принципът на " мъртвата " вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към предишното, от следствията към аргументите. Символ на деня е огледалото. Символичен воин на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Приказката на Андерсен за Снежната кралица тъкмо разказва днешната сила. Всичко, което се случва през днешния ден с вас и към вас е в прочут смисъл огледало на вашето вътрешно положение, на вашата душа. Събитията, хората и мненията отразяват кой сте и демонстрират грешките, над които би трябвало да работим. Може да се появи незаинтересованост, прочувствена или физическа уязвимост. Бъдете внимателни и благоразумни.

Новите каузи са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Енергията на деня прави човек въздържан. В взаимозависимост от събитията, отделете ден за отмора. Решението на финансовите въпроси да се отсрочи. Може да се занимавате с креативна работа. Има заплаха да се поддадете на непознато въздействие и да започнете да подражавате на някого. Не се влияйте нито от хора, нито от илюзии; не се поддавайте на зова на низши инстинкти и черни мисли.

Денят не подхожда за другарство, с изключение на с най-близките хора. Ако тръгнете да изяснявате връзките, рискувате още повече да се заплетат. Подходящо е за малко пътешестване и промяна на ситуацията. 

Заболяванията зародили в този ден, постоянно са лъжливи и рискови. Лекува се не същинската болест, защото тя е скрита, замаскирана. Лечението би трябвало да се организира деликатно, защото процеса може да бъде непредсказуем и е належащо да се избере подобаващото лекарство. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има наклонност към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват едва. Не би трябвало да претоварвате бъбреците, би трябвало да пиете по-малко течности, да не ядете тежка храна. Особено деликатни би трябвало да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене. 

Секс не се предлага. Неподходящ ден за зачатие. Неудачен ден за встъпване в брак. Грижите за растения по-добре също да отложите. 

Следва 19 лунен ден от 22:38ч на 4 август до 23:01ч на 5 август
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР