Фаза на Луната: последна четвърт, намаляваща Луна Луната е в знак

...
Фаза на Луната: последна четвърт, намаляваща Луна
Луната е в знак
Коментари Харесай

Един от опасните и критични дни

Фаза на Луната: последна четвърт, намаляваща Луна

Луната е в символ Рак от 01:53ч на 12 август до 13:37ч на 14 август

Когато Луната е в този знак се изявява цялата гама от разнообразни страсти. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват ( изключително при жените). Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието. Това е времето, в което може да се проявят тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че ​​сами сте заключили доста страсти в себе си, отказвайки се да признаете самото им битие. 

В дните на Рак са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от корем и черен дроб е допустимо обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ястие на тежка и мазна храна.

Лунен календар: 26 лунен ден от 02:10ч на 12 август до 03:04ч на 13 август

Този е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към разногласия и спорове. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко протичащо се с известна доза подигравка и не губете възприятието си за комизъм.

Има заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате повече и да не хабите на вятъра силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да подбирате деликатно с кого да поддържате връзка. Сега елементарно се прахосват пари напразно, вършат се ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. Не се предлага физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. Да се заобикалят задимените пространства.

За бизнеса е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Препоръчва се самоограничение от полови занимания, защото те няма да могат да донесат предстоящото задоволство. Противопоказен е секс в  еднополови връзки и секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР