Фаза на Луната: Новолуние Луната е в знак Дева от

...
Фаза на Луната: Новолуние Луната е в знак Дева от
Коментари Харесай

Ако направите покупка в този ден, само по мимолетна прищявка, обричате се на загуба на пари през целия лунен месец

Фаза на Луната: Новолуние Луната е в символ Дева от 02:15ч на 17 август до 14:56ч на 19 август

Това е знак на интелекта и практичността. Често се случва по това време да пораждат спорове и неутрализирането на следствията да е малко комплицирано. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения.

Дева е знак на здравето. По това време се слагат най-правилните диагнози. Не е задоволително да вземете таблетка, с цел да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Лунен календар: 2-ви лунен ден от 07:15ч на 17 август до 08:17ч на 18 август

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите. В този ден молитвите имат огромно значение изключително, в случай че са произнесени в храм. Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, то в този момент е сполучлив момента. На този стадий ще получите всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Днес избягвайте отрицателни мисли и страсти, както и споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако почувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек, че ви носи щета.

Възможно е да зародят проблеми с документи. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тествани способи. Да се внимава с приема на медикаменти и алкохола. Не се учудвайте, в случай че изпитате апетит и свиреп вкус. За днешния ден е изцяло обикновено. Подходящо е за недояждане и начало на диета. В облеклото отдайте желание на радостните и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Втори лунен ден се явява като празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, вълнуващо, незнайно, нов колорит.

Подстрижката в този ден носи изгода, усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи, стабилизира мозъчното кръвообръщение. Може единствено да подравните косите си, отново е от изгода.

Покупки - Сега може да купувате единствено това, от което в действителност се нуждаете, което ще ви помогне да реализирате проектите си за настоящия месец. Това може да бъде компютър, преносим компютър, всевъзможни принадлежности, облекло, което е емблематично в обществото, в което се движите и така нататък С една дума, нещо, което ще ви разреши да съществувате по-ефективно в обществото или ще улесни живота ви. Но пазаруването на джунджурии и дреболии е извънредно нежелателно. Ако извършите разточителна покупка във втория лунен ден, придобиете нещо единствено по мимолетна волност, тогава ще се обречете на загуба на пари през целия лунен месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР