ФаянсаджиятаНиколай Накев, който уби жена си след семеен скандал в

...
ФаянсаджиятаНиколай Накев, който уби жена си след семеен скандал в
Коментари Харесай

Горещи новини за убиеца Николай, който ликвидира жена си за чаша ракия

ФаянсаджиятаНиколай Накев, който умъртви жена си след фамилен скандал в пловдивския кв. "Изгрев ", се изправи пред съда в следващо съвещание. Той е притеглен към наказателна отговорност за осъществяването на съзнателно ликвидиране на 32-годишната Мария, предава.

Днешното дело в Окръжен съд-Пловдив започва по общия ред. В залата участваха 11 от 20-те призованите очевидци, като гледните точки за връзките на семейство Накеви бяха радикално разнообразни.

Разпитът на очевидци започва с показанията на майката на Николай - Стоимена Накева.Тя описа, че синът и е обичал доста Мария, само че тя е пиела доста.

„ В началото на брака си бяха в положителни връзки. Аз бях срещу тази женитба, тъй като майката на Мария беше алкохоличка. Мария нямаше проблеми с алкохола, само че след това стартира доста да пие, просто не оставаше трезва. Като идваха на посетители на село, ние двамата с Николай долу работим, а тя горе в стаите пие. Той си хапва, пийва си като естествен човек, а тя се налива ", посочи тя.


"Последният път преди да стане това, те бяха на село и имаше обстановка, в която се скараха доста. На обяд хапнахме и Николай сподели, че ляга да поспи. Мария по едно време ми вика: „ Майко аз ще вървя до магазина да взема три сладоледа”. Николай стана от сън и седна да я чака. Тя се върна, само че не беше купила единствено сладоледи. Беше взела една бира, три сладоледа и уиски. Скараха се, за какво тя е купила алкохол за следващ път,но физическа кавга не е имало, единствено я блъсна леко, само че обикновено - тя го побъркваше”, описа свекървата.

Тя показа още, че не е ставала очевидец Николай да е удрял Мария. По лицето й е виждала единствено един път една синина, която съгласно думите на убитата е била от зъболекаря, на който е ходила. Майка му описа, че той е кротичък човек и като дете не е бил нападателен. Не е пиел, до момента в който не се е срещнал с нея.

”Мария беше неговото момиче, от нея по-хубава нямаше съгласно него, обаче какъв брой беше трезва. Падаше от столовете във у дома, щеше да се удари един път в ръба на дивана. Даже вършиха опити за инвитро и тя продължаваше да пие и да използва някакви хапчета, за които ме лъжеше, че са и предписани от лекарите”, по този начин Стоимена приключи свидетелството си.

Коренно друга позиция показаха сътрудниците на убитата. Според тях Мария непрекъснато е била със синини на лицето и ръцете, от време на време е имала и кръвоизливи в окото. Носила е даже при 40 градуса дълги облекла. Споделяла с тях, че Николай неведнъж я насилва. От боязън обаче, тя е отказвала помощ и е прикривала пострадванията си с грим.Те споделят, че в никакъв случай не са я виждали пияна или да използва алкохол.

„ Писна ми да ме употребяват за боксова круша”, това са били думите на убитата, които е споделила на своя сътрудник Венцислав Кацаров.

Според отзовалите се на място служители на реда от 6-то районно и здравното лице, когато пристогнали, дамата е била мъртва. Мария лежала по чудноват метод на подматрачната рамка, като са липсвали няколко летви, атялото й било в синини на всички места.Николай е разказал пред служителите на реда, че не помни какво в действителност се е случило.

Разпитът продължи със съседи, които удостовери тезата, че в фамилията е имало непрекъснати кавги.

Останалата част от очевидците и движимостите лица ще бъдат разпитани при идващото съвещание.

Припомняме, че при случая на 28 юли вечерта, семейство Накеви били в жилището си в квартал „ Изгрев “. Те използвали солидно количество алкохол, като съгласно съседи това се случвало съвсем всяка вечер. Между тях се разразил скандал, който прераснал и във физическа кавга.

Причината - дамата издърпала чашата с ракия от ръката на брачна половинка си и я изпила. Накев почнал да нанася удари с ръце по цялото тяло на жена си в една от стаите на жилището. Побоят траял и в спалнята, където след това е било открито тялото на Мария.Ударите, които мъжът е нанасял на половинката си са били извънредно жестоки.Николай е налагал Мария с летва от подматрачна рамка.

Накевсам се е обадил на телефон 112. Медиците само установили гибелта на дамата. В следствие пристигнали и екипи на полицията, пред които Николай самичък е признал за абсурда и последващия побой. Във вечерта на убийството съседи чули абсурда, само че не реагирали, защото били привикнали със фамилните свади. Според огледа на тялото е станало ясно, че има голям брой контузии, раздран черен дроб и кръвоизливи, което се удостовери и от съдебно-медицинската експертиза./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР