Фаянсаджията Николай Накев, който уби жена си след семеен скандал

...
Фаянсаджията Николай Накев, който уби жена си след семеен скандал
Коментари Харесай

Изверг убил жена си за чаша ракия

Фаянсаджията Николай Накев, който умъртви жена си след фамилен скандал в пловдивския кв. " Изгрев ", се изправи пред съда в следващо съвещание. Той е притеглен към наказателна отговорност за осъществяването на съзнателно ликвидиране на 32-годишната Мария, предава TrafficNews.

Днешното дело в Окръжен съд-Пловдив започва по общия ред. В залата участваха 11 от 20-те призованите очевидци, като гледните точки за връзките на семейство Накеви бяха радикално разнообразни.

Разпитът на очевидци започва с показанията на майката на Николай - Стоимена Накева.Тя описа, че синът и е обичал доста Мария, само че тя е пиела доста.

„ В началото на брака си бяха в положителни връзки. Аз бях срещу тази женитба, тъй като майката на Мария беше алкохоличка. Мария нямаше проблеми с алкохола, само че след това стартира доста да пие, просто не оставаше трезва. Като идваха на посетители на село, ние двамата с Николай долу работим, а тя горе в стаите пие. Той си хапва, пийва си като естествен човек, а тя се налива ", посочи тя.

" Последният път преди да стане това, те бяха на село и имаше обстановка, в която се скараха доста. На обяд хапнахме и Николай сподели, че ляга да поспи. Мария по едно време ми вика: „ Майко аз ще вървя до магазина да взема три сладоледа”. Николай стана от сън и седна да я чака. Тя се върна, само че не беше купила единствено сладоледи. Беше взела една бира, три сладоледа и уиски. Скараха се, за какво тя е купила алкохол за следващ път, само че физическа кавга не е имало, единствено я блъсна леко, само че обикновено - тя го побъркваше”, описа свекървата.
Тя показа още, че не е ставала очевидец Николай да е удрял Мария. По лицето й е виждала единствено един път една синина, която съгласно думите на убитата е била от зъболекаря, на който е ходила. Майка му описа, че той е кротичък човек и като дете не е бил нападателен. Не е пиел, до момента в който не се е срещнал с нея.

” Мария беше неговото момиче, от нея по-хубава нямаше съгласно него, обаче какъв брой беше трезва. Падаше от столовете във у дома, щеше да се удари един път в ръба на дивана. Даже вършиха опити за инвитро и тя продължаваше да пие и да използва някакви хапчета, за които ме лъжеше, че са и предписани от лекарите”, по този начин Стоимена приключи свидетелството си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР