Фаворитката на Евгени Генчев не съжалява и за миг, че

...
Фаворитката на Евгени Генчев не съжалява и за миг, че
Коментари Харесай

Коя е вдъхновителката на Валерия от Ергена

Фаворитката на Евгени Генчев не съжалява и за момент, че е взела участие в шоуто и се надява насъбраната известност да й помогне за благородната й идея

Манекенката Валерия Георгиева, която бе една от основните героини във втория сезон на „ Ергенът “ и е бранител на бездомните животни, стигна предстоящо до огромния край. Фаворитката на Евгени Генчев не съжалява и за момент, че е взела участие в шоуто и се надява насъбраната известност да й помогне за благородната й идея.

Както към този момент стана ясно двете с приятелката й Кристина Павлова основават преди време подслон за бездомни животни. Това занятие гълтам огромна част от времето и финансите на плевенчанката, само че пък й дава чувство за пълноценност.Твърди, че едното й лице работи, с цел да изкарва пари, а другото ги харчи за идеята. Убедена е, че смисълът на живота е в това да можеш да даваш, да помагаш.

Наблюденията й сочат, че тези, които нямат знаят какво е и заради тази причина не пропущат да оказват помощ, за разлика от децата, израсли в заможни фамилии. Към днешна дата двете с Кристина се грижат за над 50 бездомни кучета като за задачата разчитат на дарения. Ако някой им алармира за ранено животно, отиват, взимат го и го водят във ветеринарна клиника, с цел да го излекуват, а по-късно се пробват да му намерят осиновител. Валерия споделя, че отговорността и грижата за толкова доста животни не е лесна работа.

Въпреки това съумява да съчетае сполучливо персонален и професионален живот. Разкрива, че Бриджит Бардо е индивидът, който й служи като модел за подражателство, защото с изключение на актриса, тя е и знаменит бранител на животните.

Интересна детайлност е, че Валерия също мечтае за актьорска кариера. До момента не е съумяла да влезе в НАТФИЗ, само че това не я отхвърля и твърди, че за всяко нещо си има време. Кариерата й на модел се развива стремително, откакто 18-годишна подписва контракт и отпътува за Япония.

Била е на кориците на няколко от най-престижните азиатски издания. Тя е изцяло естествена, без корекции, което доста й оказва помощ, тъй като в източните страни това се цени. Споделя, че въпреки тази специалност да наподобява лесна за доста хора, в реалност не е е – имала фотоси по 8 часа, което е ужасно изморително, а и би трябвало постоянно да изглеждаш безупречно, тъй като не знаеш по кое време ще ти се обадят да излизаш за фотоси. Не можеш да си позволиш да излезеш от форма.

Гордее се с това, че още от тийнейджърските си години си изкарва сама парите. Цял живот е била вегетарианка, а от пет години е и веган и не вкусва нищо от скотски генезис. Твърди, че по този начин се усеща удобно и добавя, че доста държи сътрудникът й също да не употребява животинска храна. Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР