Фаворитът за треньорския пост в Милан Ралф Рангник има няколко

...
Фаворитът за треньорския пост в Милан Ралф Рангник има няколко
Коментари Харесай

Рангник подготвя тотална революция в Милан

Фаворитът за треньорския пост в Милан Ралф Рангник има няколко съответния условия към управлението на " росонерите " и в случай че те не бъдат изпълнени, ще отхвърли офертата ан италианския гранд. La Repubblica твърди, че Рангник желае 5-годишен контракт и 140 млн. евро, с които изцяло да реорганизира системата в клуба. Германецът възнамерява да докара със себе си 20 сътрудници, както и да получи 75-80 млн. евро за прехвърляния. Идеята е тимът да бъде съществено подмладен и междинната възраст да е към 22 години.

Журналистът от Bild Кристиан Фалк също хвърля светлина върху амбициозния проект на Рангник, който три пъти в седмицата учи италиански, с цел да може по-лесно да поддържа връзка в новата среда.

" Преговорите бяха замразени поради пандемията, само че в последните дни има оживление. Рангник се познава от много време с Иван Газидис и диалозите посред им са били доста откровени. Напълно допустимо е в идващите няколко седмици да се стигне до контракт ", предвижда Фалк.

" Ясно е, че Ралф ще упорства да има огромна власт в клуба. Това изяснява реакцията на Паоло Малдини, който усеща, че ще загуби от сегашните си позиции. Рангник не желае единствено да води тренировките и да дефинира състава, само че и да управлява прехвърлянията и работата на скаутите. Той има потребност от хора, които имат вяра във философията му, по тази причина чакам да докара със себе си Пол Митчъл и Ралф Конетцка. Вероятно ще се опита да притегли и основния скаут на Република България Лайпциг Лоурънс Стюарт, както и психолог ", добави Кристиан Фалк.

В момента Рангник движи планове в спорта на компанията Ред Бул. Тази позиция беше основана особено за него и от компанията няма да му пречат, в случай че реши да застане отпред на Милан.

Резервните разновидности на " червено-черните " при положение, че не стигнат до съглашение с Рангник, са Унай Емери и Марселино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР