Фаворитът за нов старши треньор на Левски - Саво Милошевич

...
Фаворитът за нов старши треньор на Левски - Саво Милошевич
Коментари Харесай

Финални преговори на Герена със Саво Милошевич - ето какво ще прави сърбинът днес

Фаворитът за нов старши треньор на Левски - Саво Милошевич от през вчерашния ден е в България, като води заключителни договаряния с управлението на “сините ”. Вчера сърбинът се е срещнал с шефовете на клуба в столичен хотел, а през днешния ден диалозите ще продължат, научи Sportal.bg .

Бившият централен нападател на сръбския народен тим ще посети стадион “Георги Аспарухов ”, с цел да прегледа наличната база на клуба, а тази вечер ще участва и на мача на “сините ” против Черно море. 
 Топузаков: Ще приказваме с управлението и то да реши, бъдещето ми не е толкоз значимо Топузаков: Ще приказваме с управлението и то да реши, бъдещето ми не е толкоз значимо
Очакванията са, че Милошевич, ще поеме Левски от новия сезон, като желанието му е да докара със себе си трима помощници. До края на сезона отпред на отбора остава Елин Топузаков.
 Медиите в Сърбия оповестиха новия треньор на Левски - именит нападател поема Медиите в Сърбия оповестиха новия треньор на Левски - именит нападател поема " сините "
Специалистът последно бе отпред на словенския гранд Олимпия през сезон 2021/22, само че бе освободен след 16 мача. Преди това в продължение на година и половина бе отпред на Партизан. С “гробарите ” Саво взе Купата на Сърбия за сезон 2018/19.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР