Фаворитът в Лигата на конференциите - Рома, записа ценен успех

...
Фаворитът в Лигата на конференциите - Рома, записа ценен успех
Коментари Харесай

Рома с пестелива победа в Нидерландия

Фаворитът в Лигата на конференциите - Рома, записа скъп триумф с 1:0 като посетител над нидерландския Витес в първи осминафинал от конкуренцията.

На тежкия терен в Арнем, от който се оплака и наставникът на "вълците " - Жозе Моуриньо, падна едвам едно попадение, макар че имаше голям брой положения и пред двете порти.

Единственият гол бе маркиран от Серджо Оливейра във втората минута на добавеното време на пръвата част. Португалецът се възползва от неправилност в защитата на нидерландците и със мощен удар не остави късмет на стража Хувен.

Домакините започнаха срещата доста нападателно, като в първия половин час сътвориха няколко положителни обстановки пред вратата на Руй Патрисио. Впоследствие "джалоросите " се поокопитиха, като най-тежкият удар нанесоха в последната допустима секунда на първата част с гола на Оливейра. Полузащитникът можеше да се трансформира от воин в антигерой, откакто четвърт час преди края на срещата си изкара втори жълт и надлежно червен картон.

През второто полувреме Тами Ейбрахам и Джанлука Манчини имаха отлични благоприятни условия да удвоят преднината на италианския отбор, само че не сполучиха в опитите си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР