Фаворитът Тичам към теб“ с допълнителна прожекция на 8 октомври

...
Фаворитът Тичам към теб“ с допълнителна прожекция на 8 октомври
Коментари Харесай

Смях с италианската мафия в два филма на КЕФФ тази вечер в L...

Фаворитът „ Тичам към теб “ с спомагателна прожекция на 8 октомври в LUCKY Дом на киното

Две италиански комедии с истории от мафията предлага довечера Комедийния европейски кино фестивал – КЕФФ в LUCKY Дом на киното. 

В 18:45 може да гледаме „ С цялото си сърце “. Какво би могло да се случи, в случай че сърцето на злокобен палач на камората бъде трансплантирано в гърдите на неумел професор? Дали този елементарен мъж мигновено ще се трансформира в нечовечен нарушител като своя донор? Науката ни споделя, че това са глупави и остарели предразсъдъци. Работата е там, че проклетата майка на килъра взема решение, че щом сърцето на непрежалимия й наследник в този момент бие в тялото на професора, то таман той би трябвало да отмъсти за нейната загуба...

В късната прожекция от 21:00 часа „ Един от фамилията “ се срещаме с Лука, преподавател по дикция. Той инцидентно избавя живота на студент, който се оказва потомък на мафиотската фамилия Серано. Членовете на клана Серано безусловно нахлуват в живота на Лука, като в желанието си да му се отблагодарят, не позволяват отвод и отменяне.

Комедийният фестивал продължава до 7 октомври, а в програмата изключително е включена спомагателна прожекция на „ Тичам към теб “ на 8 октомври от 18:30 часа. Той ще бъде излъчен още веднъж заради високата оценка и огромния интерес от феновете, видяли кино лентата на откриването на КЕФФ и трансформирал се във любимец на журито и публиката. Всеки, който не е съумял да види една от на-добрите комедии на годината, може да поправи грешката си на 8 октомври от 18:30 часа.

Цялата стратегия на фестивала може да се види на уеб страницата на фестивала ceff.bg, а резервации може да се вършат на kinolucky.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР