Фаворитът от Coronation Street Колсън Смит изглежда ще влезе в

...
Фаворитът от Coronation Street Колсън Смит изглежда ще влезе в
Коментари Харесай

Звездата от Coronation Street се готви за Celebrity Big Brother, след като „постигна огромна сделка“

Фаворитът от Coronation Street Колсън Смит наподобява ще влезе в къщата на Celebrity Big Brother идната седмица, се твърди, че.

Колсън - който играе служител на реда Крейг Тинкър в сапунката на ITV от 2011 година - се споделя, че е доста покрай единодушието на огромна договорка, с цел да го види по какъв начин влиза в комплекса в понеделник вечер. Той се появи за първи път в Corrie като 13-годишен и след това се трансформира в доста обичани жители на програмата.

Шефовете на Telly считат, че той е идеалът за огромното рестартиране и водят договаряния от 2023 година да го притисне. След седем години престой в ефир, изпълнената със звезди версия на емблематичния риалити сериал ще се завърне на нашите екрани след броени дни и ITV1 поставя всички старания, с цел да подсигурява завръщането й за запомняне.

Те желаят Colson, 25, на борда и наподобява са спечелили борбата. По-рано този месец Mirror извънредно разкри, че звездата от Love Island Ekin-Su Culculoglu е подготвена да влезе в къщата след раздялата с Davide S...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР