Фаворитът Италия стартира успех в група С, където се намира

...
Фаворитът Италия стартира успех в група С, където се намира
Коментари Харесай

Италия загря за лъвовете на Джанини с лесен успех над Северна Ирландия

Фаворитът Италия започва триумф в група С, където се намира и нашият народен тим. " Скуадрата " не позволи изненада и с лекост завоюва семейството си на Северна Ирландия с 2:0. Възпитаниците на Роберто Манчини свършиха своята пауза още до почивката, когато към този момент бяха подчини островитяните на два пъти.

Двубоят на " Енио Тардини " започва с напън, който рано можеше да бъде материализиран от Чиро Имобиле. Звездата на Лацио обаче не показва старание в сюблимния момент.
 България загуби с 1:3 от Швейцария в подготовка за Мондиал 2022
Трагични 13 минути провалиха България против Швейцария в дебюта на Ясен Петров

Стартирахме със загуба присъединяване си в квалификациите за Мондиал 2022

Неговата работа свърши Доменико Берарди, който откри резултата в 14-ата минута. Алесандро Флоренци пусна остроумен пас за водача на Сасуоло зад тила на Далас. Бързоногият нападател пое към вратарското поле и матира Пийкок-Фаръл в близкия му ъгъл.
 Снимка 524504
Източник:

До паузата интригата завърши след прецизен голов изстрел на Имобиле. Чиро показва, че има задоволително мощност и в левия му крайник, откакто от сложна позиция насочи в мрежата на северноирландците. Вина за инкасираното попадение може още веднъж да се търси от стража на гостите.

През второто полувреме, типично по италиански, домакините понижиха осезаемо темпото си на игра. Това разреши на противника да стигна до няколко положения за почетен гол, само че при най-чистото от тях, Смит не можа да преодолее от близко Донарума.

В неделя ще забележим италианците и на " Васил Левски ", тогава " Скуадра адзура " гостува на нашата България, която по-рано през днешния ден падна с 1:3 от Швейцария. Със Северна Ирландия пък играем на 31 март.

ИТАЛИЯ - СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ 2:0

1:0 Берарди (14 " ), 2:0 Имобиле (39 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР