Фаул за Барселона“ на метър пред наказателното поле. Не, това

...
Фаул за Барселона“ на метър пред наказателното поле. Не, това
Коментари Харесай

Меси с хеттрик №42 за „Барса“

Фаул за „ Барселона “ на метър пред наказателното поле. Не, това реалнсо е дузпа за Лео Меси. Аржентинският кумир трансформира в просвета сходни осъществявания и поведе каталунската церемония – 4:0 над ПСВ „ Айндховен “. Добави още два гола, с цел да оформи своя хеттрик №42 за „ Барса “. За осми път Лео отбелязва 3 пъти в един мач от шампионата, което го прави рекордьор. Аржентинецът е и вторият след Раул, вкарал в 14 следващи сезона в Лигата на богатите.
На мача против „ Бока Хуниорс “ за летния трофей „ Жоан Гампер “ Меси взе микрофона на терена на „ Камп Ноу “ и сподели:„ Обещаваме, че ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да върнем най-хубавата купа вкъщи! “
Днес това не наподобяват празни приказки. „ Реал “ завоюва трите си следващи трофеи с самостоятелната класа на Кристиано Роналдо, с граничещата до безумство на моменти безкомпромисност на Серхио Рамос и доста, доста съдийска помощ. „ Барселона “ е различен модел. „ Камп Ноу “ от дълго време е построил система, а не звезди. Мнозина се чудеха за какво Осман Дембеле бе платен за 150 милиона евро от „ Борусия “ (Дортмунд). Млад и малоумен го назоваха. Не, през днешния ден Дембеле е пораснало момче, станало международен първенец.
Светът се възхищава на звездните офанзиви на „ Ливърпул “ и „ Пари Сен Жермен “. Но не би трябвало да не помни, че до Меси са Луис Суарес, Филипе Коутиньо и Дембеле. Холандският ПСВ не игра по никакъв начин неприятно. Просто „ Барселона “ беше прекомерно добра.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР