Fatshark обявиха, че Warhammer 40 000: Darktide ще излезе официално

...
Fatshark обявиха, че Warhammer 40 000: Darktide ще излезе официално
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизането на Warhammer 40 000: Darktide

Fatshark оповестиха, че Warhammer 40 000: Darktide ще излезе публично за платформите на PC и Xbox Series X|S на 13.09.2022. От Fatshark не оповестяват дали се планува версия на Darktide за PlayStation 5. Играта трябваше да се появи още в края на предходната година, само че беше забавена за пролетта на тази, а след това – за есента.

Сценарият на Warhammer 40 000: Darktide е написан от Дан Абнет, който е прочут със свои книги от вселената на Warhammer 4K, като Gaunt’s Ghosts, Eisenhorn и The Horus Heresy. Действието в играта се развиват града-рояк Тертиум на Атома Прайм. Този вид стратегически точки са изключително значими за човешката империя и когато Хаосът разгръща ледените си ръце над популацията, то вие се явявате единствената им вяра. Бивш пандизчия, вие ще се присъедините към Инквизицията и ще би трябвало да поемете разнообразни по трудност задачи.

„Бийте се дружно с вашите другари против орди от врагове в това ново премеждие от света на Warhammer 40 000. От разработчиците на извънредно добре продаващата се и отличена с голям брой награди кооперативна екшън поредност Vermintide, Warhammer 40 000: Darktide е безмилостен кооператив за до четирима индивида с място на действието града-рояк Тертиум“, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР