Фаталната Шахика от „Опасно изкушение“ опасна и в живота Нов герой

...
Фаталната Шахика от „Опасно изкушение“ опасна и в живота
Нов герой
Коментари Харесай

Фаталната Шахика от „Опасно изкушение“ – опасна и в живота

Фаталната Шахика от „Опасно изкушение“ рискова и в живота
Нов воин влиза в сериала „Опасно изкушение“. Фаталната Шахика, сестра на Кая, ще се трансформира в един от най-големите злодеи в сериала. Тя е освен красива, само че и извънредно рискова. С лекост разрушава брака на Халит и Йълдъз, лишава брачна половинка си от шанса да бъде естествен татко на последното си дете, а също така прави всичко, с цел да съсипе живота на Ендер и Кая.

В живота обаче рисковата Нeсрин Джавадзаде също е толкоз съдбовна. Магнетичната актриса, която произлиза от академично семейство, елементарно заменя дебелите книги с работата пред прожекторите. И бързо се постанова като една от най-талантливите звезди на Турция. Но ревниво пази персоналния си живот в загадка.

В медиите я спрягат с разнообразни известни звезди и нейни сътрудници в сериалите и филмите, само че Несрин мълчи за мъжете с които се среща. Докато огромната тайнственост не е разкрита и не излиза наяве, че има връзка с артиста Гьокхан Алкан. По последна информация двамата се сгодяват скрито през 2021 година, до момента в който са на морето. След това стартират сватбени проекти, които на няколко пъти се анулират по разнообразни аргументи.

Малко откакто Несрин среща мъжа си с майка си Фериде, потеглят клюки, че бъдещата тъща не харесва шурей си. И двамата артисти са се разделили. Близо месец двамата не се появяват на никое място дружно, което още повече подхранва мълвата за разлъка. Докато най-после Несрин не пуска фотография с обичания си, която поставя завършек на спекулациите.
 Фаталната Шахика от
Фаталната Шахика от „Опасно изкушение“, съдбовна и в живота сн. Инстаграм

Последните дни двамата още веднъж са във фокуса на публичното внимание. Но този път не се приказва за разлъка, а че звездната двойка се е оженила скрито, защото чакат дете. Вместо да отхвърли или удостовери новината, актрисата се забавлява да шокира консервативното общество, позирайки в провокативни пози по нищожно облекло, за известни фешън марки.

Източник: takvim.com.tr/milliyet.com.tr

View this post on Instagram

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР