Фаталната , получила прякора си Жената Демон, разголи гърдите си

...
Фаталната , получила прякора си Жената Демон, разголи гърдите си
Коментари Харесай

Кой се гаври със скромните гърди на Жената Демон Серенай Саръкая?

Фаталната, получила прякора си Жената Демон, разголи гърдите си за предизвикателна фотосесия в Америка и даде мотив на някогашния си избраник Джем Йълмаз да се изгаври с нея по най-долен метод. Комикът пусна в обществените мрежи колаж, на който мъж с идиотска физиономия се е превъзбудил от скромните силиконови лимонки на хубавицата от дребния екран.

Джем и Серенай, която сме гледали в „ Кварталът на богатите “ и в „ Семейството “, се гласяха за женитба единствено преди 4 години. Уви, пандемията от ковид им попречи да се венчаят, а след това изневери и кавги разтуриха тандема им.

Миналия месец екранната Девин Акън клъвна Джем в Инстаграм, тъй като той си разреши да поругае Рамазана, като сподели фотос с чаша алкохол пред него. В интервал на самоограничение брадатият чудак си разреши да разгласява в профила си фотография, на която пие коняк измежду бял ден, а правоверната девойка Саръкая не се стърпя и написа къс, само че смъртоносен коментар, който гласеше единствено една дума „ Срамота “.

Явно този коментар на хубавицата е жегнал артиста и той е решил да си връща за накърнената чест. Скромният бюст на Серенай в никакъв случай не е будил възхищението на турците, само че с фрагмента Джем в действителност се гаври с естествените дадености на Саръкая. А гърдите не са измежду тях, за разлика от убийствено дългите й бедра и фината талия...

Източник: вестник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР