Фаталната манекенка Цеци Красимирова най-накрая е намерила занимание, което ще

...
Фаталната манекенка Цеци Красимирова най-накрая е намерила занимание, което ще
Коментари Харесай

Цеци Красимирова Заби В Земята Всички Бг Звезди! Вижте Само Какъв Бизнес Завъртя Красавицата!

Фаталната манекенка Цеци Красимирова най-сетне е намерила занятие, което ще храни нея и щерка й Джудит до дълбоки старини – написа в. „ Уикенд “. Синеоката хубавица е влезнала с гръм и тропот в бизнеса с торове, които са предопределени за развъждане на марихуана. В Испания, където от години живее брюнетката, сега това е един от най-обещаващите браншове и носи баснословни цени – отбелязва изданието.

Когато почнала своето начинание, Цеци Красимирова имала шанс да се запознае с някои от светилата в тази област. Именно те я насочили кой артикул да избере да дистрибутира в Барселона и покрайнината. Не се налагало да влага големи средства в бизнеса си, а единствено да сътвори стройна мрежа от контакти и клиенти, на които да предлага най-хубавия артикул за развъждане на марихуана.

Самата манекенка се запалила доста по концепцията. Дори персонално почнала да градинарства, с цел да следи по какъв начин се развива едно растение без чудодейната примес за сутер напредък и когато е торено постоянно с нея. В двора на дома си Цеци Красимирова посадила много шубраци и с тяхна помощ отбелязала напредъка на продукта и неговите качества. Някои стигали по няколко метра височина, а реколтата им била впечатляваща с качеството си. Цеци е наясно, че това е нов бизнес и занапред ще се постанова, тъй че изисква самообладание.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР