Фаталната жена Кети учила Национална сигурност, съобщава Телеграф". Тя била

...
Фаталната жена Кети учила Национална сигурност, съобщава Телеграф". Тя била
Коментари Харесай

Стана ясно кое е тласнало Кети Кюхова в лапите на бруталния убиец Росен Ангелов

Фаталната жена Кети учила Национална сигурност, оповестява " Телеграф ". Тя била извънредно амбициозна жена и с огромни искания. Т
я непрекъснато натяквала на Неделчо, че тя устоя фамилията, че тя го дърпа нагоре, а той я е завлякъл на село. Жената даже изтеглила заем на свое име а с парите Неделчо си купил БМВ Х5, което безусловно възмутило Кети.

Двамата имали съществени проблеми в взаимното си общуване, само че въпреки всичко тя избрала да остане при него.

Интересното е, че упоритостта ѝ стигнала до такава степен да спре да поддържа връзка с брат си, защото бил алкохолик и това щяло да срине имиджа ѝ, споделиха нейни родственици.

Припомняме, че Росен Ангелов е причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър, това се потвърждава с ДНК и материални доказателства. Той е работил самичък и не е имал съучастници. Ангелов към момента не е арестуван.

56-годишният мъж Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър.

При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР