Fat Joe е домакин на BET Hip Hop Awards за

...
Fat Joe е домакин на BET Hip Hop Awards за
Коментари Харесай

Дебелият Джо „като дете в магазин за бонбони“ е домакин на BET Hip Hop Awards

Fat Joe е хазаин на BET Hip Hop Awards за втора поредна година. Той не може да бъде по-развълнуван, изключително като се има поради, че тази година се навършват 50 години от хип-хопа.

„ Да бъдеш хазаин на 50-ата годишнина е отвън достойнството “, сподели той пред CNN. „ Всяка година, когато съм хазаин на BET Hip Hop Awards, съм като дете в магазина за бонбони. “

Той сподели, че церемонията, която беше снимана в Атланта, Джорджия, предходната седмица и се излъчва във вторник, е огромна, защото уважава артистите, продуцентите и диджеите, които са помогнали жанрът да стане популярен.

Той също по този начин отбелязва 30-ата годишнина от дебютния му студиен албум „ Represent “, който Fat Joe държи безшумно.

„ Наистина не чествам толкоз доста годишнините, тъй като постоянно съм в действително време “, сподели той. „ Така че в действителност не мисля за предишното. Просто ходя напред и се пробвам да прокарам наследството допустимо на първо време във допустимо най-реално време. “

Това значи да честваме както по-новите актьори, по този начин и тези, които са пристигнали преди. Докато някои се оплакват, че по-новите актьори не са толкоз надарени като някои от по-старите, Дебелият Джо не играе тази игра.

Той си спомня, че е бил младеж и е участвал на панел, когато една от рап легендите на този панел е била сериозна към изгряваща рап група.

„ Бях като „ Човече, този човек е злобар “. Не мога да допускам, че той е злобар “, спомня си рапърът. „ И споделих, че в случай че съумея, в никакъв случай няма да бъда този човек. “

Сега, откакто е толкоз сполучлив, Дебелият Джо сподели, че постоянно се пробва да поддържа тези, които идват в рап играта.

„ Независимо дали одобрявам музиката или не, постоянно предизвиквам младите да се оправят по-добре, да продължат да се забавляват, да повдигат хип-хоп общността, да наемат повече хора, да се грижат за децата си “, сподели той. „ За това се занимавам. Всъщност не мятам сянка върху младите.
Вместо да се оплаква, че днешният хип-хоп не е като този от предишното, Дебелият Джо сподели, че се концентрира върху продължаването на израстването си като актьор и даже като водещ на шоуто за премиите.

„ С възрастта идва мъдростта и по този начин се научаваш по какъв начин да се движиш по друг метод, научаваш се по какъв начин да правиш музика по друг метод. Научаваш се по какъв начин да приказваш за разнообразни неща “, сподели той. „ Целият ми живот е непрекъсната работа. Независимо дали може да е като актьор, като театрален реализатор, като водещ или като водене на телевизионни излъчвания, целият ми живот е просто практиката прави съвършения.

Хип-хоп премиите BET 2023 ще бъдат излъчени на 10 октомври от 21:00 часа. ET на BET.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР