Фашингът на Езиковата ни отведе в неоновата джунгла Днес в

...
Фашингът на Езиковата ни отведе в неоновата джунгла Днес в
Коментари Харесай

Кметът Добри Беливанов поздрави немски ученици в Езиковата

Фашингът на Езиковата ни води в неоновата джунгла

Днес в ЕГ " Проф. доктор Асен Златаров " Хасково от 11 часа се организира среща сред немски възпитаници и учебното управление. На събитието участва и кметът на Хасково Добри Беливанов, който поздрави немската група и и пожела хубаво изкарване в красивия ни град. Срещата се организира в немския център, който се намира на втория етаж в постройката на гимназията.

Приветствие към гостите насочи и шефът на елитната гимназия - Деян Янев, който сподели, че в езиковата е процедура да има продан ба възпитаници и учители с Германия и други страни от Европейски Съюз. Янев акцентира, че хасковската Езикова гимназия постоянно е била измежду най-хубавите в страната. След изявленията учениците изгледаха и презентация за визитата на нашите възпитаници в образователния център в Кохцезен, която бе много забавно направена и развесели и домакини и посетители.

Поводът, по който немските възпитаници са тук, е училищен продан. По същия план гимназисти от Езиковата гостуваха на своите немски сътрудници през предходната образователна година. Повече информация ще получите на място от ръководителите на плана.

Междувременно във фоайето на първия етаж група ученички от двете немски паралелки на 11-ите класове проведоха търг на вкусни закуски и десерти със средствата, от продажбата на които ще подкрепят организирането на обичайния Фашинг на гимназията. Карнавалът ще се организира през февруари месец идната година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР