Фасада на сграда се срути в центъра на София тази

...
Фасада на сграда се срути в центъра на София тази
Коментари Харесай

Очевидец на срутването на фасадата в центъра на София с коментар пред Sofia24.bg

Фасада на постройка се срути в центъра на София тази заран към 11:00 ч. Инцидентът стана на ъгъла сред ул. " Оборище " 26 и ул. " Асен Златаров ".

Фасадата е паднала върху тротоарна повърхност. Няма потърпевши, а постройката е на към 40-45 години, сподели Вера Костова пред Sofia24.bg . Тя е била очевидец на сриването, а будката за вестници, в която работи, е в непосредствена непосредственост до мястото, където са паднали отломките.

" Тази постройка е може би на 40-45 години, само че тя не се срути от самосебе си. Те я разрушават непрестанно. Идват всеки ден и лека-полека я разрушават. От покрива започнаха и надолу. Много мощен беше шума и доста прахуляк и доста парчета, чак тук до павилиона имаше огромни камъни. Те бяха обезопасили и бяха поставили скеле, което беше опаковано, само че все пак стената не падна надолу, а падна странично и изпочупи скелето. Имаше доста прахуляк. Нямаше мимнувачи, тъй като от рано предупреждаваха хората, че ще има сриване и не допускаха коли. Бяха затворили улицата ", сподели Вера Костова, свидетел на случая.

Тя изясни, че минувачите са били отклонявани да не минават през терена.

" Нямаше заплаха за хората, дори мен ме помолиха да изляза от павилиона и се отдръпнах. Даже имаше клиенти тук, когато падна стената ", добави дамата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР