"Фарсът" с импийчмънта най-накрая приключи и Доналд Тръмп без никакво

...
"Фарсът" с импийчмънта най-накрая приключи и Доналд Тръмп без никакво
Коментари Харесай

Водещ на Fox News с култов коментар за "фарса с импийчмънта на Тръмп"

"Фарсът " с импийчмънта най-сетне завърши и Доналд Тръмп без никакво подозрение ще бъде оневинен - и финалът на този "цирк " беше явен през цялото време на всички, с изключение на на медиите и на демократите, съобщи водещият на Fox News Тъкър Карлсън, предава pogled.info.

В същото време, макар очевидната повърхностност на този развой, неговите съществени участници се стремят да „ запалят” по малкия екран колкото е допустимо повече, до момента в който всеобщата нервност на разнообразни специалисти ще набира скорост.

Хубава вечер и добре пристигнали в Тъкър Карлсън довечера! Беше извънредно дълга седмица. Но, популярност Богу, приключваме с две положителни вести. Първо, Англия още веднъж се трансформира в самостоятелна страна, както беше през по-голямата част от последните хиляда години. Brexit беше сполучлив. Поздравления за нашите другари от Обединеното кралство.

На второ място, у нас фарсът с импийчмънта съвсем завърши. И това е нашата добра вест. Президентът ще бъде оневинен. Разбира се, още от първия ден разбрахме, че всичко това ще свърши - и това е една от аргументите, заради които целият този цирк постоянно е бил обидна загуба на време. Но в този момент всичко е публично: даже на мразщите Тръмп републиканските сенатори им с гади. Те желаят да прекратят това дело.

Във Вашингтон обаче това, което стартира елементарно, в никакъв случай не приключва елементарно. Импачмънтът ще плава напред като кораб-призрак. Това се случи през днешния ден в Сената.

(Продава рамки за Черен петък в Съединени американски щати. Хората се пробват да уловят нещо най-малко. Има всеобщи боеве).

Всъщност те са пазаруващи в нетрезво положение в Черния петък. Но заболяването е същата: тълпи обезверени се пробват да заловен джунджурия, с цел да запълнят празнотата вътре. Тъжна панорама. Но дано да потърсим същинско видео от съвещанието на Сената.

(Кадри от токшоуто на Джери Спрингър. Две дами, кълнат нецензурно, пробвайки се да им откъснат косата).

Отново се появи неточност! Правилната тематика - само че неверното видео. Джери Спрингър не беше в Сената тази седмица, само че Джери Надлер беше. Вижте какво се случи през днешния ден, когато основният арбитър Джон Робъртс помоли прокурорите да отговорят на последния въпрос. Надлер и Адам Шиф се втурнаха към подиума, като се изключи това, че може да разбутат с лактите си, с цел да се възползват от последната златна опция да мрънкат по тв приемника. Вижте тази обява и се запитайте: Виждали ли сте в миналото нещо по-нещастно?

JOHN ROBERS, ръководител на Върховния съд на Съединените щати : Моля, коментирайте отговора, който юристите на президента преди малко са дали, и направете други мнения, които смятате, че Сенатът би трябвало да чуе, преди да приключим вечерната сесия.

„ Искам да вляза в малкия екран! “ „ Не, аз! “ Тези хора са клоуни. Това видео е въплъщение на целия импийчмънт от началото до края: егоизъм, деградация, повърхностност. Такава велика страна като нашата заслужава повече, само че за това ще й трябват изключителни водачи.

В някакъв миг - може би даже през идната седмица - ще погледнем обратно на тази глава от историята засрамени. Но най-малко още няколко дни тази нервност ще продължи. И вярвате или не, само че най-вероятно ще набере скорост. Медиите, явно, едвам в този момент стартират да осъзнават, че Тръмп няма да бъде отхвърлен тъкмо преди Суперкупата. Разбира се, постоянно са знаели това, само че не са могли да си го показват. Те бяха просто шокирани.

В MSNBC някаква Мара Гей съобщи, че в случай че резултатите от предишните избори не бъдат незабавно анулирани, демокрацията ще загине вечно. Просто помислете. Вярно, тя не стигна до това. Като цяло това е неуместно. Чуйте нейната нервност.

MARA GAY, публицист : Сега се взема решение ориста не на Доналд Тръмп, а на върховенството на закона, взема решение се ориста на нашата народна власт... Искам да кажа, че това е печален миг. След повече от 300 години народна власт... Между другото, истината е значима. Струва ми се като публицист, че това ни отличава от Русия и Венецуела... Ако не пазиме истината, скоро ще бъде прекомерно късно.

„ За мен като публицист! “ (Смее се) Между другото, Мара не е просто някакъв подправен „ демократ пълководец “, който постоянно канят на кабеларките. Всъщност тя е в редакцията на The New York Times. Не че това я прави публицист, само че по този начин или другояче - тя, това е най-хубавото, което съумяха да намерят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР