Фарсът на Владимир Путин с провеждането на референдуми“ в Украйна

...
Фарсът на Владимир Путин с провеждането на референдуми“ в Украйна
Коментари Харесай

Фарс: 93% от гласувалите в Украйна поискали присъединяване към РФ

Фарсът на Владимир Путин с провеждането на „ референдуми “ в Украйна придобива все по-комични измерения. Пропагандната организация на Кремъл ТАСС заяви, че съгласно социологическите данни 93% от гласувалите в първия ден на „ референдумите “ са поискали присъединение на Запорожка област към РФ.

„ В първия ден от гласуването на референдума, 23 септември 2022 година, са запитани 500 поданици на региона. От гласувалите на референдума и далите отговор на въпроса 93 % са за присъединение на Запорожка област към Русия, а 7 на 100 поддържат украинския статут на региона “, се споделя в известието на Кримския републикански институт за политически и социологически проучвания, който е създател на изследването.

Руските пропагандни медии не оповестяват, че тези „ референдуми “ са безусловно противозаконни, в тях локални поданици са принуждавани да гласоподават с ориентирани към лицата им автомати, както и че резултатите са напълно манипулирани.

В момента съветските военнопрестъпници, окупирали градове и села в Източна и Южна Украйна, организират „ референдуми “ за присъединение на Луганска, Донецка, Запорожка и Херсонска области към състава на Руската федерация. Това беше и огромната цел на Владимир Путин, който на 24 февруари стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна. Подобно на анексирането на украинския полуостров Крим, светът няма да признае и тези фиктивни „ референдуми “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР