Фарс, в който Гешев използва безплатно телевизионно време, за да

...
Фарс, в който Гешев използва безплатно телевизионно време, за да
Коментари Харесай

Предприемачът Олга Василевска: Гешев прави фарс, като делото на Джони Деп и Амбър Хърд е

Фарс, в който Гешев употребява гратис телевизионно време, с цел да изяснява себе си. Това съгласно предприемачката Олга Василевска е резултатът, който носят обществените изяви на основния прокурор. Тя дори съпостави в “Пресечна точка ” по bTV неговите конференции с делото сред Джони Деп и Амбър Хърд, което се е следило с интерес, тъй като някой вади на показ нечие “мръсно долни дрехи ”.

“Нелеп опит на човек, който се пробва да резервира нещо ”, по този начин наподобява Василевска днешната конференция на основния прокурор. Според нея единственият заслужен ход за Иван Гешев е да подаде оставката си.

Друг участник в предаването, журналистът Любчо Нешков също се включи с изострен коментар по тематиката за споровете в прокуратурата и Висш съдебен съвет. Той сподели, че се усеща афектиран от думите на Гешев, който съгласно него е оповестил надали всички в България, че са олигарски, политически отпадък и мафия.



“Искам да виждам повече Мария Габриел и акад. Денков и по-малко прокурори ”, разяснява притежателят на БГНЕС. По мнението на Нешков, държанието на основния прокурор мощно вреди на имиджа на страната ни в чужбина.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР