Фармацевтичната компания Pfizer получи разрешение да проведе клинични изпитвания в

...
Фармацевтичната компания Pfizer получи разрешение да проведе клинични изпитвания в
Коментари Харесай

Pfizer изпитва в Русия ново хапче срещу COVID-19

Фармацевтичната компания Pfizer получи позволение да организира клинични изпитвания в Русия на успеваемостта на ново лекарство за предварителна защита на ковид, заяви Би Би Си.

Става дума за лекарството „ Паксловид “, което се състои от протеазен инхибитор и ритонавир. В Русия то към този момент се тества за успеваемост при симптоматичния ковид при хора, които са били в контакт с пациент вкъщи (профилактика), както и за успеваемостта му при лекуване на хора с невисок и тежък риск от хода на болестта, излиза наяве от регистъра на утвържденията за осъществяване на клинични изпитвания. На 16 ноември в. „ Ведомости “ обърна внимание на тестването на лекарството за предварителна защита.
Pfizer, BioNTech, и Moderna печелят по 65 000 $ на минута
Pfizer, BioNTech и Moderna печелят по над 65 000 $ всяка минута с продажбата на своите извънредно сполучливи препарати против Covid-...

В началото на ноември Pfizer разгласи " удивителна успеваемост " на „ Паксволид “ при лекуването на ковид. В същото време от компанията обявиха, че до момента в който тестванията са прекратени (това се отнася и за Русия), с цел да се подадат навреме документи на Американската администрация по храните и медикаментите (FDA). Това е по този начин, тъй като се смята за неетично да се дава плацебо на пациенти с евентуално съдбовно заболяване по време на пандемия.

Проучването върху в Русия стартира на 30 септември, при лека на 19 октомври и публично завършва през март 2022 година Изпитанията на лекарството за предварителна защита започнаха на 12 ноември и съгласно регистъра ще приключат през март 2023 година

Общо 90 души на възраст над 18 години от Московска област, Санкт Петербург, Екатеринбург, Смоленск, Барнаул и други градове ще вземат присъединяване в съветските тествания на профилактичните медикаменти.

Говорител на Pfizer сподели пред " Ведомости ", че 7000 души от разнообразни страни, в това число Русия, вземат участие в тестванията на „ Паксловид “. Ако локалните регулаторни органи одобрят лекарството, компанията ще го пусне на пазарите на всички тези страни, сподели източникът.
Една година от имунизацията на Pfizer: Някои необикновени пазарни резултати
Измина точна една година откогато Pfizer оповестиха пред света своята пробна ваксина против COVID-19, само че доста от пазарите, които о...

Чуждестранни ваксини, в това число на Pfizer, не се оферират в Русия, а коронавирусът се лекува главно с медикаменти с недоказана резултатност. Те включват умифеновир (арбидол), фавипиравир, ремдесивир, хидроксихлорохин и интерферон алфа, напомня Би Би Си. Представители на съветските управляващи в обществени изявления се базират на при признаването на ваксини от разнообразни страни. Процесът на утвърждение на съветската ваксина „ Спутник V “ от Световната здравна организация се проточва и периодите за нея непрестанно се отсрочват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР