Фармацевтът и алхимик Мишел дьо Нотредам умира през 1566 г.,

...
Фармацевтът и алхимик Мишел дьо Нотредам умира през 1566 г.,
Коментари Харесай

Нострадамус предсказва война в Европа през 2022 г., която ще засегне пряко Париж

Фармацевтът и алхимик Мишел дьо Нотредам умира през 1566 година, само че епохи по-късно хората не не помнят неговите предсказания. Пророчествата на Нострадамус не престават да изумяват почитателите му със своята акуратност.

Французинът живее преди 500 години, само че предсказанията му към момента вълнуват мозъците на хората. Във визията му за бъдещето откривателите откриват намек за " Операция Z " - съветска военна специфична интервенция за отбрана на Донбас. Самият предсказател, съгласно The ​​Sun, има вяра, че рецесията в Източна Европа може да докара до огромна война. Очевидно Нотредам разказва " апокалиптичния сюжет на третия свят за 2023 година ".

Ето какво споделя Нострадамус за спора, който ще обхване страните: " Седем месеца от Великата война хората умират от злодеяния. Руан, Евре няма да паднат пред краля. " Очевидно алхимикът е сигурен, че редица райони няма да бъдат наранени от военни дейности. Той също по този начин написа за „ възвишен огън в царската постройка “. Тълкувателите имат вяра, че тази фраза може да изясни " края на времената " или началото на образуването на нов международен ред.

Тълкувателите акцентират, че Нострадамус предсказва война в Европа през 2022 година, която ще засегне директно Париж. Ето неговите реплики, които приказват за протичащото се покрай столицата на Франция: „ Навсякъде към великия град ще има бойци, ситуирани в полета и градове... “

Според Yearly-Horoscope над 70% от 6338-те пророчества на Нострадамус са се сбъднали досега. От тях прогнозите за Френската гражданска война, идването на власт на Адолф Хитлер, Втората международна война, създаването на атомната бомба и офанзивите на 11 септември.

Източник: Труд
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР