Фарел Уилямс от години е фен на Adidas и почитател

...
Фарел Уилямс от години е фен на Adidas и почитател
Коментари Харесай

Фарел Уилямс и последната му творба

Фарел Уилямс от години е почитател на Adidas и обожател на удобните обувки. Затова и новата му колаборация с известната спортна марка предлага един-единствен артикул, с който обаче не би ни трябвала друга обувка за лятото. Ето ги PW Boost Slide.

View this post on Instagram
A post shared by Titolo Sneaker Boutique (@titoloshop) on Jul 31, 2020 at 3:00pm PDT

Джапанките по модел на музиканта би трябвало да ни дават чувството, че вървим по облаците. Буквално - употребявани са технологии, които да вкарат в обувката любовта на Фарел към рефлексотерапията. Горната част е подплатена, а в петата е вградена обичайна за спортните модели на Adidas технология за омекотяване.

" Тези джапанки са направени с мисълта всяка крачка с тях да ни е комфортна, " споделя изпълнителят на " Happy " пред Vogue. PW Boost Slide се оферират в три електрикови цвята - розово, жълто и оранжево, както и по-неутралното черно.

View this post on Instagram
A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on Jul 28, 2020 at 1:02pm PDT

Колкото до основния въпрос за носенето на джапанки с бели хавлиени чорапи, Фарел отхвърля да заеме твърда позиция, въпреки на фотосите на персоналния си профил в Instagram да е комбинирал модела на Adidas тъкмо с такива.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР