Фанция разгроми Шотландия с 4:1 в приятелски мач в Лил.

...
Фанция разгроми Шотландия с 4:1 в приятелски мач в Лил.
Коментари Харесай

Франция продължава с победите и в приятелските си срещи, петлите надиграха Шотландия с 4:1

Фанция разгроми Шотландия с 4:1 в другарски мач в Лил. Гостите поведоха в самото начало с попадение на Били Гилмор, само че до почивката " петлите " обърнаха резултата с два гола на Бенжамен Павар и тъкмо изпълнена дузпа от Килиан Мбапе. Точка на разногласието постави Кингсли Коман в 70-ата минута.



Французите изгубиха предходната си инспекция - 1:2 против Германия, само че единствено преди няколко дни надделяха със същия резултат Нидерландия като посетител и резервираха стопроцентовия си актив в евроквалификациите. Шотландия също се класира за финалите на Евро 2024. " Гайдарите " отстъпиха с 0:2 на Испания преди седмица, само че няколко дни по-късно честваха след триумфа на " Ла Роха " в Норвегия.

Началото на дуела беше забавено с десетина минути, а наставникът на Франция Дидие Дешан се оплака от положението на тревното покритие на " Пиер Мороа ".

Следващият мач на Франция е домакинство на Гибралтар от еврокалификациите. " Петлите " към този момент си осигуриха място на финалите в Германия и са единственият тим дружно с Португалия, който няма изгубена точка досега.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР