Фантазьорка, която твърди, че е била изнасилена и пребита от

...
Фантазьорка, която твърди, че е била изнасилена и пребита от
Коментари Харесай

Фантазьорката Елинор Уилямс, която направи фалшиви твърдения за изнасилване, разкрива подробности за живота в затвора и новата си работа

Фантазьорка, която твърди, че е била изнасилена и пребита от тайфа азиатски дами, само че беше разкрита като лъжкиня, която сама си е предизвикала ужасни пострадвания разкри какъв е животът й зад решетките.

През май 2020 година Елинор Уилямс написа дълъг пост във Фейсбук, в който твърди, че е била жертва и е била набелязана в Бароу-ин-Фърнес в Къмбрия. Публикацията й беше споделена повече от 100 000 пъти и провокира големи митинги, като полицията сподели, че повече от 150 закононарушения са осъществени от други вследствие на нейните изказвания.

През януари 2023 година, след 11-седмичен развой, тя беше наказана в пандиза за осем години и половина, откакто изплете смущаваща мрежа от неистини, която накара трима мъже да се опитат да посегнат на живота си. Съдът чу, че тя е разгласила фотоси на пострадванията си и роман за това, че е била поддържана, трафикирана и бита, във Фейсбук през май 2020 година в обява, която беше споделена повече от 100 000 пъти.

Публикациите й провокираха д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР