ФАНТАСТИКО ГРУП започна мащабна съвместна инициатива с фондация Нана Гладуиш

...
ФАНТАСТИКО ГРУП започна мащабна съвместна инициатива с фондация Нана Гладуиш
Коментари Харесай

Валентина Божева: Започнахме мащабна инициатива с грижа към женското здраве

ФАНТАСТИКО ГРУП стартира огромна взаимна самодейност с фондация " Нана Гладуиш - Една от 8 ", ориентирана към женското здраве. Защо тъкмо в този момент е моментът за сходна самодейност?
Когато става въпрос за грижа за здравето, всеки миг е подобаващ, само че актуалният е значим, тъй като може да избави живот, да предотврати затруднения, да обезпечи сполучливо лекуване. Много хора оставиха на назад във времето профилактиката на здравето си през миналата 2020 година, доста хора са заети да се грижат за околните си, за децата си, постоянно предпочитано за другите, само че не и за себе си. Жените по природа са отдадени на тези, които обичат - децата и фамилията, по този начин постоянно не помнят грижата за тях самите. Трябва да помним, че главното, от което имат потребност децата и околните ни, са здрави и щастливи майки, съпруги и дъщери. Инициативата " С грижа към теб ", която започваме в партньорство с фондация " Нана Гладуиш - Една от 8 ", ще даде опция на доста дами да отидат за първи път на сходен обзор, да научат повече за изгодите от сходна профилактика, за вероятните опасности, както и да преодолеят напрежението от визитата в лекарския кабинет. Голяма част от хората не вървят на обзор, тъй като се тормозят от заключението на лекаря, само че би трябвало да знаят, че постоянната профилактика и навременна диагноза усилват шанса за сполучливо лекуване и цялостно възобновяване. Профилактичните мамологични прегледи ще бъдат осъществени от фондация " Нана Гладуиш - Една от 8 " и ще се финансират от ФАНТАСТИКО ГРУП, като акцията ще продължи през март и април. Това е първата стъпка от нашето партньорство с фондацията, чиято задача ще подкрепим.
Колко дами ще имат опция да се прегледат гратис за рак на гърдата?
- Всички дами, които са част от ФАНТАСТИКО ГРУП, ще имат опция да се прегледат гратис за рак на гърдата. Това са над 1800 дами, които са ангажирани интензивно с разнообразни действия във компанията и способстват за триумфа на компанията. Дами, чието работно време не завършва в нормалния час - те не престават да извършват своите отговорности към фамилиите и околните си. Така, улисани в ежедневни задания, от време на време не помнят или неглижират отговорността към себе си. Точно това ни е задачата - да се погрижат и за себе си, някои от тях да слагат началото на годишни или даже по-чести прегледи, други още веднъж да намерят време за внимание и към себе си.
Тази самодейност ще продължи ли и в бъдеще?
- Вярвам надълбоко, че хората са най-ценният капитал на ФАНТАСТИКО ГРУП. Водещи за нас са грижата за екипите, основаването на още по-комфортна и сигурна среда за работа. Наясно сме, че грижата за здравето изисква неизменност, по тази причина и тази самодейност ще бъде годишна. ФАНТАСТИКО ГРУП поема ангажимент да обезпечава безвъзмездни мамологични прегледи за дамите в екипа си всяка година. Грижата за здравето не може и не трябва да е еднократен акт. С самодейността " С грижа към теб " ще надградим напъните, полагани към този момент три десетилетия, за това екипът на ФАНТАСТИКО ГРУП да работи в здравословна и безвредна среда.
Защо избрахте да реализирате профилактичните прегледи с фондация " Нана Гладуиш - Една от 8 "?
- Фондация " Нана Гладуиш - Eдна от 8 " има самостоятелен метод и персонален опит, подготвени са да споделят своята експертиза. Благодарим за поддръжката им към всички дами, за образеца, който дават, заряда и позитивната сила! Тази самодейност е началото на нашето партньорство. Ще подкрепим дейностите на организацията, тъй като знаем, че през днешния ден съвсем всеки има непосредствен, който се е сблъсквал с рака на гърдата.
Какви други форми на спомагателна поддръжка осигурявате за екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП?
- Основното, което ни отличава, е самостоятелният метод и грижа за всеки чиновник. Новите сътрудници минават през интервал на акомодация, който е извънредно значим за сполучлива кариера. Затова оказват помощ сътрудниците от дирекция " Човешки запаси ", които ежеседмично се срещат и беседват с новоназначени чиновници. Осигуряваме в допълнение здравно обезпечаване, прилагаме създадена бонусна система, оказваме помощ при заболяване и нужда от лекуване, предоставяме ваучери, карти за отстъпка в нашите супермаркети, както и в магазини на наши сътрудници.
Каква е равносметката ви след сложната 2020 година?
- Щастлива съм, тъй като с прелестния екип на ФАНТАСТИКО ГРУП преминахме през сложната и доста предизвикателна 2020 година. Година, която ни научи на самообладание, тества нашата адаптивност към непредвидени промени и даде опция да потвърдим какъв брой мощен е екипът ни. През миналата година предприехме редица ограничения против разпространяването на COVID-19 във всички наши обекти. Действахме бързо и организацията беше прецизна, сътрудниците в обектите бяха извънредно виновни и гъвкави.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР