Фантастичният филм на Стивън Спилбърг „Играч първи, приготви се“ (Ready

...
Фантастичният филм на Стивън Спилбърг „Играч първи, приготви се“ (Ready
Коментари Харесай

Първите прожекции на филма на Спилбърг Играч първи, приготви се събра над $500 милиона

Фантастичният филм на Стивън Спилбърг „Играч първи, подготви се“ (Ready Player One) събра над $500 милиона при първите прожекции.
Популярното издание Deadline заяви, че единствено $120 милиона са събрани в Съединени американски щати. Останалото е от интернационалните прожекции на новия филм.

Най-голямата сума – $200 милиона, филмът завоюва в Китай. По този метод, „Играч първи, подготви се“ влезе в топ-10 на най-успешните холивудски филми на този пазар. Във Англия лентата събра $21 милиона, в Южна Корея $17,7 милиона и в Русия – към $12 милиона.

Филмът се базира на едноименната книга на Ърнест Клайн, която излезе през 2011 година и мигновено стана бестселър.

Сюжетът се развива едно напълно недалечно бъдеще, като се има поради извънредно бързото развиване на технологиите. Годината е 2044, когато хората се пробват да не помнят вихрещите се енергийна и икономическа рецесия, безспорна беднотия и ужасното въздействие на световното стопляне. Когато не спят, хората прекарват цялото си време във виртуалната действителност ОАЗИС. Това е един идеален гейм-симулатор, наличен на всеки гражданин на тази Земя от бъдещето.

В ОАЗИС хората играят реалистични компютърни игри. На всички играчи е дадена опция да развиват своя воин – същинско алтер-его – компютърен облик, който неведнъж превъзхожда действителния Аз. Предстои търсенето на три скрити ключа, решаването на голям брой сложни куести, които в последна сметка дават цялостен достъп до виртуалната галактика, а в тази виртуална действителност, това е ролята на Господ.

Някои настояват, че филмът е доверчив и прочувствен. Но почитателите на „ Играч първи подготви се “ порастват в геометрична градация и доста от тях се отъждествяват с героите от кино лентата. Да не забравяме, че това е Спилбърг – майсторът на задълбочения, многопластов и бърз сюжет, от който можете да очаквате доста приятни страсти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР