Фъншуй може да помогне да канализирате енергията в дома си ...

Фъншуй може да помогне да канализирате енергията в дома си

10 начина да използвате правилно огледалата според фъншуй

Фъншуй може да помогне да канализирате енергията в дома си по този начин, че да ви носи благополучие, обич, шанс, разцвет. От значение е подредбата на движимостите, разположението им, материалите, от които са направени, цветовете им, както и слагането им по отношение на останалите движимости, вратите, прозорците. Всички тези предпоставки са от голяма важност за стимулирането на естественото протичане на енергия и пречистването ѝ.Огледалата заемат основна част от философията на фъншуй. Те са детайл, който може да ви помогне да подобрите енергията в дома си, само че може и да я утежни, в случай че ги употребявате погрешно.

Как вярно да употребявате огледалата в интериора си у дома съгласно правилата на фъншуй? Ето 10 метода да го извършите.

1. Поставете огледала перпендикулярно на входната врата.

Препоръчително е да поставите огледало непосредствено против входната врата, тъй като тя е доста значима във фъншуй. Огледалото ще ви помогне да разширите опциите, да се свържете с триумфа и просперитета ви, като ги поканите да влязат свободно през вратата в дома ви.2. Използвайте огледала на всяка стена в трапезарията.

В трапезарията, където се храните, можете да употребявате колкото огледала желаете. Можете да ги поставите на всяка стена. В това помещение прекарваме огромна част от всекидневието си, по тази причина можем да се постараем да отразим повече от живота си посредством огледалата. Това оказва помощ за привличане на благосъстояние и благополучие.

3. Избягвайте огледала в кухнята.

Кухнята не е уместно място за слагане на огледала. Най-лошо е, в случай че поставите огледало с лице към фурната. Смята се, че това носи неприятна енергия за дома.4. Поставете огледало против красива панорама.

Според фъншуй, в случай че поставите огледало към място, което разкрива красива панорама, да вземем за пример прозорец, гледащ към парка или планината, това е прелестно за възстановяване на здравословното положение на всички у дома. Това ще внесе повече светлина в дома.

Източник: az-jenata.bg