Фънки проговори за скандала с Азис, който го обвини в

...
Фънки проговори за скандала с Азис, който го обвини в
Коментари Харесай

Скандалът се разраства: Фънки скочи на Азис заради расист

Фънки проговори за абсурда с Азис, който го упрекна в расизъм по време на " Капките " и изрази гледната си точка за обстановката:

" Обидих се и аз от изявлението на Азис! Това са идиотщини, нелепости! Просто показах по някакъв метод мнението си. И изобщо той знае ли какво значи думата " расист "? Боже мой, аз расист?! Това е цялостна нелепост! "

Случката се разигра след осъществяването на Рафи, който се превъплати точно в облика на Азис, а Фънки, който е жури във формата, стана и напусна мястото си след осъществяването му.

" Да излезеш демонстративно от шоуто, като че ли се гнусиш от моя облик, който направи Рафи, беше расистко държание. " С тези думи Азис се обърна към Фънки в края на предаването.

" Имам задоволително интелектуален багаж, с цел да знам по кое време и какво да кажа ", отговори му Фънки.

Двамата музиканти се скараха онлайн в музикалното шоу - нещо, което се случва за първи път, макар че, откогато Фънки е в журито в предаването, непрестанно демонстрира своето " нехаресване " към чалга жанра.

Досега в никакъв случай не е имало реакции към държанието на Димитър Ковачев, само че този път Азис не устоя и избухна. Реакцията на чалга изпълнителя бе предизвикана от дейностите на Ковачев по време на осъществяването на Рафи. Рафи трябваше да имитира Азис и песента му " Сен Тропе ", по тази причина се появи на сцената в кожено яке с остри капси, къси панталонки, прилепнали по него, и боти на висок ток и в звук с якето. Самият Азис му дал облеклата от клипа, с цел да направи достоверен облик.

След края на осъществяването на Рафи, който се оправи доста добре със задачата си, когато пристигна време журито да разяснява представянето, Фънки напусна мястото си и изясни, че отива за вода, с цел да не каже нещо неприятно. Изгледа мненията на Хилда Казасян и Вергов от дъното на залата и когато чу възторзите им от осъществяването на Рафи, попита: " Вие глухи ли сте? Не виждате ли? ".

След като осемте актьори приключиха представянето си, Азис се изправи и изясни, че желае да каже нещо съществено. Тогава точно сподели какъв брой афектиран се е почувствал от отношението на Фънки. Ковачев изясни, че е експерт от дълги години и знае по кое време да приказва, както и че е задоволително образован, с цел да не наскърбява непосредствено в ефира. " А ние сме дилетанти, по този начин ли? ", обиди се Азис.

" Можеш да си мислиш каквото искаш ", отвърна Фънки.

В последна сметка той даде задоволително висока оценка – 9, на Рафи, като изясни, че обликът на Азис е много сложен за подражаване.

" Имам задоволително самочувствие да кажа това, което споделих в предаването. Зад думите ми стои самочувствието ми ", показа от своя страна Азис на въпрос има ли да добави нещо към думите на Фънки.

" Това са идиотщини, нелепости, с които се занимаваме. Васко си е Васко. Участник в шоуто като всички останали. И частно казано, аз съм си в правото да отвръщам както си желая, той също. Но нищо изключително не се е случило ", изясни пред вестника Фънки.

Той бе безапелационен, че абсурдът сред двамата не е провокиран преднамерено - т.е. фиктивен от сценаристите, с цел да подсигурява развлечение за феновете и висок рейтинг.

" Никога под никаква форма не съм взел участие в сценарни шоута! И всичко си беше " онлайн ", както се споделя ", посочи още Фънки.

Междувременно изпълнителят Рафи, който имитира Азис, не пожела да вземе страна в абсурда сред двамата музиканти. Арменецът съобщи, че всеки от тях е имал причина да реагира по собствен си метод.

" Майтапи и шоу. Така си пребивавам аз. А който желае да се сърди за каквото си реши, ще се сърди. " Това е веруюто, което изповядва фънк музикантът Димитър Ковачев-Фънки в биографията си до момента.

" Ето, и Къци взе участие в " Като две капки вода ", и на него съм му казвал всичко, което мисля и за него, и по принцип. Помните " Биг брат ". И там хората мислеха, че съм някакъв глупак. А аз просто се забавлявах. С никого не съм в спор. Да не би Лили Иванова, за която споделям, че ме потиска, да тръгне в този момент да ми се наскърбява? Ами не, не й пука. На Къци особено по какъв начин ли не съм му викал: Къцак, Къцунгер и какво ли още не. Такъв съм си аз, от мен не очаквайте двуличие ", споделя Фънки, който се слави като музикант с открит темперамент. Преди 10 години като жури в " Мюзик айдъл " той отново се срещна с Азис. И даже бе удивен от него. Тогава макар омразата си към чалгата и хомосексуалистите Димитър Ковачев бе с положителни усещания от артиста.

" Много се изненадах, когато Азис гостува в шоуто. Държа се мъжки и доста възпитано. Не парадираше с пристрастеностите си. Отговори изобретателно на въпросите, макар че Иван и Андрей го предизвикаха по тънката линия ", показа Фънки и добави: " Хората, които слушаме рок, ставаме като затворено общество, както феновете на класическа музика и джаз. Честно казано, бих провел и попфолк концерт, това е бизнес и няма нищо общо с музиката. Щом докарахме Мадона, дето една дума и нота не познавам от нейното творчество, само че това няма нищо общо с мен самия. И аз имам право да не одобрявам чалгата, нали? ", приключва любимецът на публиката Фънки, написа bgdnes.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР