Фънки е един кисел, вечно сърдит, неудовлетворен от нищо в

...
Фънки е един кисел, вечно сърдит, неудовлетворен от нищо в
Коментари Харесай

След скандала в Капките, Галка на Азис скочи на Фънки: Кисел, забравен от хората ретро музикант!

" Фънки е един кисел, постоянно ядосан, незадоволен от нищо в живота си, пропуснат от хората ретро музикант! ". Това са единствено дребна част от епитетите, които Галка на Азис хвърли против журито на " Като две капки вода ", разбра HotArena.

Майката на дъщерята на ромския славей се почувства персонално наранена от държанието на Фънки по време на предишния лайф. Тя напомни, че освен румънци са имитирали Азис в своите шоута. По думите й това е правено и в съветското, гръцкото и албанското предаване " Като две капки вода ". Галя регистрира като чудноват обстоятелството, че там всички от журито освен са останали по местата си до края на осъществяването, само че и участниците са получавали положителни оценки за имитацията си на краля на поп фолка.

" Толкова завист и проклетия по какъв начин се събраха в един човек, още не мога да си обясня! Всъщност на Фънки в никакъв случай нищо не му харесва. Той става заран от леглото, с цел да ненавижда. Той е роден да ненавижда и ругае, такава му е природата ", ядосва се Галя. Макар от дълго време да заобикаля светлините на прожекторите, Галя се осмели да отбрани бащата на щерка си. С това поставя завършек на спекулациите дали с Васко са разграничени и не се понасят. Напротив, тя и парадайса не престават да са най-голямата опора в живота на артиста, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР