Фандъкова за ремонта на Дондуков: Както свършат работата, така ще

...
Фандъкова за ремонта на Дондуков: Както свършат работата, така ще
Коментари Харесай

Фандъкова за ремонта на Дондуков: Както свършат работата, така ще им платим

Фандъкова за ремонта на " Дондуков ": Както свършат работата, по този начин ще им платим Паркингът на НДК няма да може да се употребява от жители през първата поливана на идната година. От 1-и януари до края на юни в пространството ще могат да стопират само коли, свързани с европредседателството.

На идното си съвещание Столичният общински съвет ще утвърди ограничаването, както и ще гласоподава отпущането на безвъзмездни карти за градския превоз на доброволци, които ще оказват помощ по време на семейството ни на Съвета на Европейски Съюз. Междувременно кметът на София Йорданка Фандъкова се похвали, че към този момент се е разходила по ремонтирания бул. „ Дондуков ”, само че не пожела да каже дали утвърждава качеството на обновлението преди то дефинитивно да завърши на 1-и декември.

Колите, които ще служат за задачите на европредседателството ни, ще могат да стопират на паркингите при улиците „ Баба Неделя ” и „ Шандор Петьофи ”. До лятото край НДК няма да могат да паркират жители. Общината предлага да се обезпечат и доброволците, които ще оказват помощ по време на европредседателството, с безвъзмездни карти за цялата градска мрежа.

Месец и половина преди началото на семейството ни, приключи най-чаканият ремонт – този на бул. „ Дондуков ” . Столичният кмет Йорданка Фандъкова изясни, че към момента има довършителни действия и едвам когато приключат, ще стане ясно дали има недостатъци и дали компанията ще понесе наказания.

" Не сме разплатили обекта, тъй като той не е приключен и не е признат. Пуснахме придвижването, както бяхме поели ангажимент, на 20 ноември и продължава работата по тротоарите, волоалеята в частта с паважна настилка на булеварда , тъй че изпълнителите ще си свършат работата . Както те я свършат, по този начин ще им платим . Ще има наказания, в случай че се забавят след 1 декември, като глобите са основни ", сподели градоначалникът.

Общата стойност на ремонта на „ Дондуков ” е 7 млн. лв., какъв брой обаче ще получат изпълнителите ще стане ясно след 1-и декември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР