Fanatics Sportsbook идва в Северна Каролина и залагащите в щата

...
Fanatics Sportsbook идва в Северна Каролина и залагащите в щата
Коментари Харесай

Промоционална оферта на Fanatics North Carolina: Вземете безплатна шапка плюс $1K бонус за залог за мач за 10 дни

Fanatics Sportsbook идва в Северна Каролина и залагащите в щата могат да получат преднина, като изискат Fanatics pre- оферта за регистрация през днешния ден.

Офертата за предварителна регистрация от Fanatics ви разрешава да депозирате $100 в спортната борса, с цел да получите безвъзмездна шапка от Fanatics.com. Също по този начин ще можете да поискате общоприетата оферта за добре пристигнали на Fanatics на 11 март, когато онлайн спортните залагания започват в Северна Каролина. Тази оферта разрешава на новите консуматори да залагат $100, с цел да получат $100 бонус залози всеки ден в продължение на 10 дни, на обща стойност до $1000. Тази оферта за залагане на съвпадане се предлага и във всички останали щати на Fanatics.

Няма автентичен промоционален код за тази оферта, тъй че можете да кликнете върху тази връзка или върху модулите в тази история, с цел да започнете да употребявате Fanatics Sportsbook. Бонус залозите също могат да бъдат конвертирани във FanCash, които по-късно могат да се употребява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР