Family Dollar Stores се съгласи да плати глоба от близо

...
Family Dollar Stores се съгласи да плати глоба от близо
Коментари Харесай

Family Dollar ще плати 42 милиона долара за доставка на храна от гъмжащ от плъхове склад до магазини

Family Dollar Stores се съгласи да заплати санкция от близо 42 милиона $, откакто се призна за отговорна в понеделник за предпазване на потребителски артикули, в това число храни, медикаменти, козметика и медицински произведения в гъмжащ от плъхове склад, разгласи Министерството на правораздаването.

Дъщерното сдружение на Dollar Tree се съгласи да заплати най-голямата до момента парична наказателна глоба по дело за сигурност на храните за допускане на артикули да бъдат инфектирани на замърсен разпределителен център в Уест Мемфис, Арканзас. Компанията призна, че оборудването е доставяло артикули, контролирани от Администрацията по храните и медикаментите, до повече от 400 магазина Family Dollar в Алабама, Арканзас, Луизиана, Мисисипи, Мисури и Тенеси, съгласно DOJ.

Компанията стартира да получава оповестява през август 2020 година за проблеми с мишки и вредители при доставките до магазините, а до края на годината някои магазини оповестяват за приемане на гризачи и артикули, развалени от гризачи, от склада,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР