Фалшиво видео, в което са използвани лицата и гласовете на

...
Фалшиво видео, в което са използвани лицата и гласовете на
Коментари Харесай

Киберизмама с лицата и гласовете на Кирил Петков и тв журналисти

Фалшиво видео, в което са употребявани лицата и гласовете на публицистите от Би Ти Ви Цветанка Ризова и Иван Георгиев, както и на някогашния министър председател Кирил Петков, приканва хората да внасят пари по неразбираема стратегия, с цел да печелят до живот, описа самият Иван Георгиев в утринния блок на Би Ти Ви.

Телевизията не излъчи клипа, с цел да не мултиплицира измамата. В него се употребяват фрагменти от новините на Би Ти Ви, както и от посещение на Кирил Петков в медията.

Във видеото се изяснява, че в случай че човек изтегли стратегия на мобилното си устройство и внесе избрана сума пари, тази стратегия ще влага вместо него на американската борса. Тя сякаш била ръководена от Илон Мъск, а с вноските си човек щял да получава пари до края на живота си.

Законът за радиото и малкия екран не разрешава в комерсиалните известия да се употребяват държавните знаци като герба и знамето, както и гласовете и лицата на настоящи публицисти, изясни Иван Георгиев. И предизвести феновете: „ Ако видите сходно нещо, да знаете, че това е машинация “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР