Фалшиво МВР глобява маниаци с по 40 лв за посещения

...
Фалшиво МВР глобява маниаци с по 40 лв за посещения
Коментари Харесай

Фалшиво МВР глобява маниаци с по 40 лв

Фалшиво Министерство на вътрешните работи глобява фанатици с по 40 лева за визити в уеб сайтове за възрастни. Фенове на розовите клипове се оплакват, че скрип изскача на екрана на компютъра и излиза предизвестие, че нарушават закона и ще бъдат подведени под наказателна отговорност, дочу HotArena .

Целият им компютър блокира, а известието непрекъснато се появявало. С ледвали инструкции, че до 4 часа би трябвало да преведат 40 лева през портфейл за електронни заплащания в интернет.

В противоположен случай материалите против тях ще бъдат докладвани на прокурор за формиране на досъдебно произвеждане.

Б орците против клиповете за възрастни предизвестяват, че в случай че лицата не платят в инструкции период, те ще изпратят „ оперативна проверяваща група неотложно до мястото на пребиваването и задържането им ”.

Пострадал от набезите се оплака, че се наложило да заплати санкцията, защото всички стратегии на служебния му компютър блокирали и се тормозил, че може шефовете му да схванат.

До изскачането на прозорчето с предупредителния надпис се стигнало, откакто се опитвал да потърси в интернет клипове с известната Алекс Алексиева. Младата нашенка нашумя, откакто преди седмица се появи неин клип в банята, който е гледан над 150 000 пъти в платформата за сходни клипове, написа „ Телеграф ”.

„ Написах за търсене името й и настръхнах, тъй като излезе надпис, че компютърът ми е блокиран ”, споделя ужиленият.

Хакерската офанзива пък се оказа въодушевена от изводи от ГДБОП профил на Спас/Александър от Кочериново. На основната му страница се мъдри известие, че е конфискуван от ГДБОП поради нарушавания на наказателния кодекс на република България.

Компютърни спецове пък обясниха, че става въпрос за обикновена машинация с най-обикновен скрипт, който заобикаля защитната стена на компютъра. И нищо няма да се случи, в случай че прозорецът бъде затворен или пък устройството се рестартира.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР