Фалшивите новини не са толкова съществени – не ме притесняват,

...
Фалшивите новини не са толкова съществени – не ме притесняват,
Коментари Харесай

Валери Симеонов не се притеснява от фалшивите новини за евровота

Фалшивите вести не са толкоз основни – не ме тормозят, тормози ме неналичието на дълбочина на тезите. Нещата в акцията се въртят към четири тематики – пакет " Мобилност ", Истанбулската спогодба, двойният стандарт и Пакта за миграция, а всички партии имат сходни позиции по нея. А интелигентните гласоподаватели няма да се поддат на подправени вести. Това съобщи някогашният вицепремиер и народен представител от НФСБ Валери Симеонов пред Българска национална телевизия.
Същевременно, както Симеонов, по този начин и депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди не видяха никакъв проблем хем да има " Европа на нациите " т.е. да няма по-нататъшно доближаване в Европейски Съюз, хем да има обща защита и даже обща европейска войска, съгласно Симеонов. За такива неща, естествено, визията е парите да идват от Европейски Съюз т.е. да се събират от всички.
Интересен ракурс на парадокса хем вземаме повече от Европейски Съюз, хем не даваме още, даде Сиди. Според него Ангел Джамбазки посочил по какъв начин може да се работи в Европейския парламент и след негов въпрос тръгнала тематиката с двойния стандарт при храните. Не можело някакви брюкселски служители да дефинират всички неща, добави той.
Симеонов е склонен и с концепцията за Европейска прокуратура, само че не я вижда като панацея в битката с корупцията съответно в България. Той изрази страдание, че акцията за евровота се е трансформирала в акция за парламентарни избори и отдаде на тази наклонност невъзможността да има действителен спор на тематика " Европа ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР