Фалшивите аудио и видео, създадени от изкуствен интелект, стават все

...
Фалшивите аудио и видео, създадени от изкуствен интелект, стават все
Коментари Харесай

Христо Грозев: ChatGPT ще увеличи милиони пъти дезинформацията

Фалшивите аудио и видео, основани от изкуствен интелект, стават все по-неразпознаваеми от същинските. Но по-голямата опасност е за текстовете, защото Chat GPT ще може да усили, да умножи в милиони пъти напъните на сегашните дезинформатори. Това сподели журналистът Христо Грозев в полемика на тематика „ Свободата на избор на аудиторията “ на 18-ата международна среща на българските медии която се организира в Казанлък.

Грозев бе запитан и дали е жив сътрудникът от съветските секрети служби, който в телефонен диалог даде детайлности по схемата за отравянето на Навални. Припомням ви това бе показано във кино лентата за съветския опозиционер.

По думите на Грозев, съгласно данните, с които разполага проверяващият екип, този човек не е погубен жив е само че е намален и изпратен на работа в провинцията.

Световната среща на българските медии продължава с дисусии по тематиките за свободата на словото, положението нажурналистиката в страната, ролята на дезинформацитя и пропагандата върху аудиторията, методите на медиите да се финансират, бъдещето на районните медии.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР