Фалшиви порнографски изображения на Тейлър Суифт, генерирани с помощта на

...
Фалшиви порнографски изображения на Тейлър Суифт, генерирани с помощта на
Коментари Харесай

„Отвратителни“ порнографски изображения на Тейлър Суифт, генерирани от AI, циркулират в X: „Не можах да повярвам на очите си“

Фалшиви нецензурен изображения на Тейлър Суифт, генерирани благодарение на изкуствен интелект, циркулират в обществените медии, оставяйки нейния предан легион от Swifties се чудят по какъв начин няма повече регулация към основаването без единодушие на изображения с оценка X.

Въпросните изображения — известни като „ deepfakes “ — демонстрират Суифт в разнообразни полови позиции в мач на Канзас Сити Чийфс, намек към нейната необятно рекламирана любовна връзка с тайт енда на тима, Травис Келс.

Не беше ясно незабавно кой е основал изображенията или първи ги е споделил с X, макар че от четвъртък сутринта „ Taylor Swift AI “ беше известна в платформата с повече от 58 000 изявления по тематиката.

Swifties се сплотиха и се пробваха да погребат изображенията, като споделиха поток от позитивни изявления за 34-годишната певица.

„ Как това не се смята за полово принуждение?? “ попита един консуматор на X. „ Говорим за тялото/лицето на жена, употребявано за нещо, което тя евентуално в никакъв случай не би поз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР