Фалшивата новина на БСП е, че няма написани приоритети за

...
Фалшивата новина на БСП е, че няма написани приоритети за
Коментари Харесай

Павлова обвини БСП, че лъже за приоритетите за председателството ни на ЕС

Фалшивата вест на Българска социалистическа партия е, че няма написани цели за председателството ни на Европейски Съюз. Има и те са съгласувани и с Българска социалистическа партия. Успехите на европредседателството са факт преди да го поемем. Премиерът Борисов по извънреден метод отбрани целта за интеграцията на Западните Балкани. Трябва да се борим дружно, а не тяснопартийно. Това съобщи министърът по европредседателството ни Лиляна Павлова.
По тематиката със срещите на служебния министър за европредседателството и, зам.-председателя и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Деница Златева с Бойко Борисов, Павлова отвърна, че Борисов бил благородник и не желал да разяснява. Срещите били за " последователност " по тематиката " европредседателство ", сподели Павлова пред Нова телевизия. Тя акцентира, че не е участвала на тези срещи и не може да ги разяснява. Българска социалистическа партия имаше поръчка да работи за сполучливо европредседателство, само че в последно време сигналите били противоположни, " в това число на конгреса ". Павлова загатна, че Корнелия Нинова желае да провали европредседателството ни, казвайки, че изказванията на пиара на Борисов Севдалина Арнаудова и Златева във Фейсбук се припокривали. Сегашният министър по европредседателството разгласи и, че не е афектирана, че Златева е била гласена да си остане отговаряща за председателството ни на Европейски Съюз.
За оставката на здравния министър, Павлова изрече позиция, че възможни непрекъснати офанзиви ще " девалвират " промяната в опазването на здравето. Това е честен акт – ще се дискредитира името на здравния министър, а оттова и на бранша, изясни тя. На мигновен въпрос каква е разликата тогава с Делян Добрев, Павлова отговори, че и той си подаде оставката, само че народните представители имали право на мнение при гласуването.
Павлова не мисли и, че е имало авансово готова директория за министър Петров, с цел да бъде той дискредитиран в избран миг под натиска на обещано лоби в опазването на здравето. Става въпрос за действителен одитен отчет за публичните поръчки във ВМА, където са маркирани поръчките, поради които Николай Петров си потегли.
ГЕРБ е единствената партия, която се самопречиства, в случай че има подозрение за някой от фрагментите ѝ. При Българска социалистическа партия за какво няма такива реакции, попита Павлова. И упрекна алените, че се занимават единствено с " битовизми ", които целят единствено омаскаряване. Ако имат сигнали, да ги дадат на прокуратурата, прикани тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР