Фалшива страница на ВиК“ във Варна се гаври от известно

...
Фалшива страница на ВиК“ във Варна се гаври от известно
Коментари Харесай

Фалшива страница на „ВиК“ във Варна се гаври с дружеството и потребителите му

Фалшива страница на „ ВиК “ във Варна се гаври от известно време с сдружението и неговите консуматори.

Тя е основана през януари 2019 година и пуска сякаш публични известия от „ Водоснабдяване и канализация “ ООД. Те обаче с изключение на с многото си правописни и пунктуационни неточности, се характеризират с надменност и безсрамие, което обаче се приема от варненци абсолютно.

Днес може би няма да има вода в някой районий на гр. Варна. Не можем да потвърдим по кое време още веднъж ще има - молим всички клиенти да ревизират своите водоснабдителни съоръжения за възможен приток на вода и да проявят нужното схващане. Очакваме в интервала на липса на водоснабдяване, жителите да са толерантни и да не тормозят операторите ни в телефонната централа! Благодарим за проявеното схващане! “ – е първото известие (без редакторска намеса).



 

Уважаеми клиенти, Обмисляме ново лого и слоган - ще сме признателни да визиите своите оферти и хрумвания в коментар под този статус. Благодарим ви “ – гласи второто.

Третото оповестява: „ В случай на липса на водоснабдяване, само че съществуване на канализация, сдружението не поема отговорност. Следете всеки ден, по 2-4 пъти на ден формалния уебсайт за водоснабдителен режим по региони! Избягвайте прозвъняване на телефонния номер, защото диспечерите най-често са натоварени и нямат опция да дават отговор “.

Четвъртото е от през вчерашния ден: „ Поради разнообразни поправки и интервенции, по време на този сезон, клиентите по места може да нямат вода за разнообразни интервали от време. Молим, не безпокойте нашите чиновници на телефонната централа (и тук на персонално известие, тъй като тук не е информация), защото звънят доста клиенти и чиновници нямат време и самообладание да изслушат всички, при изискване, че няма какво да се направи, с изключение на да чакате да пуснем съответните източници на водоснабдяване. Следете всеки ден уеб страницата ни, там гледаме да качваме информация. Често може да качим в него информация,че водата ще пристигна в избрани часове - само че не спирайте на всеки половин час да следите уеб страницата за промени, защото постоянно може да ни би трябвало повече време “.

То се е сдобило към този момент с над 200 нееднозначни коментара – всички против работещите във „ ВиК “.

Един от потребителите на сдружението е написал: „ До несъответстващата " лелка ",назначена на наша прехрана,позволила си да напише сходно обидно извращение.....Добре пристигнала сте в 21век,където сме учтиви,с тези,за които работим и гледаме да си изработим това,за което ни заплащат,вместо да сме нагли и арогантни...

Друг пък: „ Наглостта Ви няма граници! ВиК е една комична институция!

Трети: „ Започвам да звъня през един час единствено поради този пост “.

Странното е, че и много съществени централни медии, измежду които „ Медиапул “ и „ Офнюз “, се се вързали на партенката.

Преди малко от „ ВиК “ ООД излязоха с публично известие, оповестено на интернет уеб страницата на сдружението. То гласи следното:

Уважаеми клиенти, В обществената мрежа „ Facebook ” е основан подправен профил на „ ВиК – Варна ” ООД. Недобронамерени лица са копирали логото на сдружението и разгласяват подправени известия. Уточняваме, че „ ВиК – Варна ” ООД няма профил в нито една обществена мрежа и не има намерение да основава такива профили. Единствената правилна информация от страна на сдружението се разгласява на формалната страница – vikvarna.com “.



Още от ВАРНА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР