Фалшива сигнал за тревога е предизвикала евакуацията на пътниците от

...
Фалшива сигнал за тревога е предизвикала евакуацията на пътниците от
Коментари Харесай

Фалшива тревога е предизвикала евакуацията на самолет на "Бритиш еъруейз"

Фалшива сигнал за паника е провокирала евакуацията на пасажерите от аероплан на " Бритиш еъруейз " на парижкото летище Шарл де Гол по-рано през днешния ден. Това заяви френската полиция, представена от организация " Ройтерс " и " Асошиейтед прес ".

Преди обяд в неделя полицията изтегля пасажерите от съображения за сигурност. Самолетът трябваше да излети за лондонското летище " Хийтроу ".

Един от пасажерите съобщил на Асошиейтед прес, че в началото водачът споделил на пасажерите, че полетът ще се забави заради механически проблеми. Час по късно на пасажерите било обявено, че самолетът би трябвало да бъде изместен в друга част на летището, след което машината била обкръжена от служители на реда и пожарникари. Тогава водачът им споделил, че имало директна опасност за сигурността, обвързвана с техния полет, разказал източникът, представен от " Асошиейтед прес ", оповестява Българска телеграфна агенция.

Говорител на френската жандармерия заяви, че служители на реда и пожарникари били изпратени на мястото на случая откакто било получено предизвестие за заплаха. Самолетът бил евакуиран, всички пасажери и багажи били тествани, а машината била подробно претърсена, само че никакви закани не били открити, добавил представителят. Властите заключили, че става дума за подправена паника.

Обучени кучета също са ревизирали самолета и не са разкрили никаква опасност, заяви полицията, когато подвигна трвогата, показват от " Ройтерс ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР